Aktywne Wpisy

wfyokyga +27
Dobranoc
źródło: temp_file497302056630926366
Pobierz
donfallo +35
źródło: temp_file4528602832762711303
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
źródło: temp_file497302056630926366
Pobierz
źródło: temp_file4528602832762711303
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Wczorajszy dzień spędziliśmy na psich zawodach w Krakowie, na których moja mała duma zdobyła trzecie miejsce w biegu na 50m w swojej kategorii (mini). W biegu na bieżni była szósta i tego wyniku nie poprawiałyśmy ze względu na upały, skok w dal jak na razie 1,50 bez żadnych treningów wcześniej.
Mała z-----------a (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
A za tydzień kolejne zawody w #dabrowagornicza ( ͡º ͜ʖ͡º)
W komentarzu dla zainteresowanych pizza z 'restauracji' Tesone w #krakow - to pizza ze świeżą bazylią. Chyba nie polecam xD
#pieseklenek #psy #pokazpsa #ttb #chwalesie #smiesznypiesek
źródło: comment_MJXWAj6bW2pU4TsSkvkmIGcbCkUWDDJO.jpg
Pobierzźródło: comment_WNOQh3aFe7yXCJr2RPRW27hpy0F93AWd.jpg
PobierzNie wiem, czy o tym wiesz:p
@agaja: chyba za dużo wymagasz ¯_(ツ)_/¯
@kurt_hectic: stary, ja jebię, to jest tak fenomenalnie głupie co napisałeś, że nie bardzo wiem, czy mam odpisać coś co cię wyśmieje czy obrazi. Ale chyba sam się wystarczająco obraziłeś xDDD
@kurt_hectic: Tobie można za to zrobić cały fotoreportaż na karuzeli s----------a xD
@kawior2007: to podobno salami. Jakości oceniać nie będę, bo nie moje smaki, ogółem jadałam gorsze, ale tej bym już nie kupiła. Ciężko się ustosunkować, bo byłam tak głodna, że chyba kromka z chlebem by mnie usatysfakcjonowała ¯_(ツ)_/¯
Komentarz usunięty przez autora
@kris666123: bezgranicznie ʕ•ᴥ•ʔ
najpiękniejsze uczucie jak stajesz 50m dalej, wołasz psa i widzisz jak taka torpeda ciśnie, byle jak najszybciej wskoczyć w ramiona (。◕‿‿◕。)