Wpis z mikrobloga

Skoro wszędzie się chwalę, to i tu się pochwalę ( ͡ ͜ʖ ͡)
Wczorajszy dzień spędziliśmy na psich zawodach w Krakowie, na których moja mała duma zdobyła trzecie miejsce w biegu na 50m w swojej kategorii (mini). W biegu na bieżni była szósta i tego wyniku nie poprawiałyśmy ze względu na upały, skok w dal jak na razie 1,50 bez żadnych treningów wcześniej.
Mała z-----------a ( ͡ ͜ʖ ͡)

A za tydzień kolejne zawody w #dabrowagornicza ( ͡º ͜ʖ͡º)

W komentarzu dla zainteresowanych pizza z 'restauracji' Tesone w #krakow - to pizza ze świeżą bazylią. Chyba nie polecam xD

#pieseklenek #psy #pokazpsa #ttb #chwalesie #smiesznypiesek
matra - Skoro wszędzie się chwalę, to i tu się pochwalę (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Wczorajszy dzie...

źródło: comment_MJXWAj6bW2pU4TsSkvkmIGcbCkUWDDJO.jpg

Pobierz
  • 44
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Tomek1902: w Krakowie dobrego żarcia na pewno nie brakuje. Ogólnie to nie kupowalibyśmy tam, gdyby nie fakt, że nie było czasu na ruszanie się z ośrodka, a znajomość terenu niewielka, na knajpa została nam polecona. Ja w Cieszynie nie znajduję kompletnie nic dla siebie (dania restauracyjne pomijam, bo nie chadzam), jedynie Lawasz mnie interesuje, więc MOŻE kiedyś ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@Merkowsky: miewam mieszane uczucia, ale w końcowym rozrachunku całkiem kochane psiaki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
a tak na poważnie - część najgorszego za nami, część najgorszego przed nami, nie są to tak łatwe psy jak przypuszczałam, ale kocham ją całym swoim serduszkiem i nie widzę innej rasy u swojego boku ʕʔ
  • Odpowiedz
via Android
  • 1
@Achaa chodzi Ci o moją ostatnią wypowiedź? Głównie typowe szczenięce zachowania, ponieważ Lena generalnie jest psem bezproblemowym, ale więcej opiszę później, bo z telefonu to tak słabo.
  • Odpowiedz
@matra taka moja ulubiona rasa, planuję kiedyś wziąć takiego z hodowli. Tylko jeszcze nie wiem czy na mieszkanie czy już do domu. Kilka razy miałem kontakt z tą rasą i miałem tylko dobre wrażenia. Wszystkie psy były spokojne, nie szczekały, z mądrym spojrzeniem ;) czyli mówisz, że trzeba im poświęcać dużo czasu?
  • Odpowiedz
@Przedmidorrr: ja poznawałam do tej pory psiaki bardzo wesołe, towarzyskie, nakręcone na człowieka, zawsze ręce pod pachy i trzymać, żeby nie oberwać jęzorem albo w ogóle całym psem i jego miłością (miłość staffika boli), więc myślałam że to takie hihihi krasnale śmieszne kochane.
W sumie to prawda ¯_(ツ)_/¯
ale wciąż terriery i wciąż bulle.
Staffik, bez względu na to jaki się trafi, to pies któremu trzeba poświęcić na pewno nie
  • Odpowiedz