Aktywne Wpisy

bartlomiej_rakowski +719
Noo i to by było na tyle z dzisiejszych testów xD Sorry, że Was zawiodłem Szanowne Państwo, kochani moi. Zapytałem obsługę co jest pięć i powiedzieli, że dziś lepiej tego nie robić (uprzedziłem, że mam 3 wory butelek) bo sami jeszcze nie wiedzą i mają wytycznych jak postępować z butelkami bez znaku kaucji i dlatego też realizacja bonów jest utrudniona (naklejona kartka pic rel) - czyli pokrywa się to z tym co
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
bartlomiej_rakowski +249
Update wpisu. Ja już załadowany po dach, cały tył z*!£%&$y butelkami wzdłuż i wszerz xD Około 21 odjazd.
#kaucja #systemkaucyjny #butelki #butelkizwrotne #butelkipet
#kaucja #systemkaucyjny #butelki #butelkizwrotne #butelkipet
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Wczorajszy dzień spędziliśmy na psich zawodach w Krakowie, na których moja mała duma zdobyła trzecie miejsce w biegu na 50m w swojej kategorii (mini). W biegu na bieżni była szósta i tego wyniku nie poprawiałyśmy ze względu na upały, skok w dal jak na razie 1,50 bez żadnych treningów wcześniej.
Mała z-----------a (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
A za tydzień kolejne zawody w #dabrowagornicza ( ͡º ͜ʖ͡º)
W komentarzu dla zainteresowanych pizza z 'restauracji' Tesone w #krakow - to pizza ze świeżą bazylią. Chyba nie polecam xD
#pieseklenek #psy #pokazpsa #ttb #chwalesie #smiesznypiesek
źródło: comment_MJXWAj6bW2pU4TsSkvkmIGcbCkUWDDJO.jpg
PobierzTo zabieraj się sam do roboty a nie dziewczynę męczysz ¯\_(ツ)_/¯
a tak na poważnie - część najgorszego za nami, część najgorszego przed nami, nie są to tak łatwe psy jak przypuszczałam, ale kocham ją całym swoim serduszkiem i nie widzę innej rasy u swojego boku ʕ•ᴥ•ʔ
To jakiś mix? Moja jest podobna, tylko starsza już. Amstaff - bokser?
źródło: comment_SazppGliSykhUN4iDUz8tN5yPoqcICbM.jpg
PobierzW sumie to prawda ¯_(ツ)_/¯
ale wciąż terriery i wciąż bulle.
Staffik, bez względu na to jaki się trafi, to pies któremu trzeba poświęcić na pewno nie