Przychodzi ojciec i pyta: chciałoby ci się dzisiaj rozłożyć basen i pozrywać czereśnie? Na co odpowiadam: no jak trzeba to okej. Na co ojciec: nie jak trzeba, pytam czy ci się chce. bo jak ci się nie chce to zrobimy to jutro, ale pytanie czy ci się chce I moja odpowiedź: no szczerze to nie chce mi się dzisiaj nic takiego robić JAK ZWYKLE CI SIĘ NIE CHCE DOBRA SAM TO ZROBIĘ SIEDŹ SOBIE #gorzkiezale #janusze #tagujetogowno
@consummatumest prosta sprawa wg mnie. Ojcirc przychodzi do ciebie zapytac czy masz ochote mu troche pomoc p-----------c wokol domu, zeby wszystko nie bylo na jego barkach. Chcial sprawdzic czy masz w------e czy nie. Dowiedzial sie ze masz
@consummatumest: Skoro pozwalasz sobie na takie traktowanie, to po co się potem żalisz na wykopie? Jedyną poprawną odpowiedzią w tym miejscu jest mniej kulturalne "To po c--j się pytasz?" lub bardziej kulturalne "Po co się pytałeś?".
@consummatumest: jak czereśni żreć nie będziesz ani kąpać się w basenie, to nie pomagaj. W przeciwnym wypadku miej rigcz Jak nie miałaś też ciężkiego dnia ani nie traktowali Cię jak g---o za dziecka, to trochę czasu na pomoc chociaż przy basenie aż tak ciężko wygospodarować?
@NAGI nie będę bo jutro wracam do swojego miasta i w domu będę za 3 tygodnie więc nie zjem czereśni bo nie lubię i nie zdążę wymoczyc D--y. Ale już to zrobiłam wszystko. Napisałam tylko sytuację A mirko od razu wywnioskowalo swoje xD nawet mamie wyplewilam kwiatki. Napisałam tylko śmieszna historyjkę lol. Bo nie lubię jak się pyta CZY MASZ OCHOTE P-----------C no k---a oczywiście że chce w 30 stopniowym upale
#powodz #polska #beka #heheszki Wyobrazcie sobie, ze w tym chlewie obsranym gownie. Straz ma jeszcze takie wozy xD. Brakuje jeszcze koni a z tyłu sprzęt strazacki
Na co odpowiadam: no jak trzeba to okej.
Na co ojciec: nie jak trzeba, pytam czy ci się chce. bo jak ci się nie chce to zrobimy to jutro, ale pytanie czy ci się chce
I moja odpowiedź: no szczerze to nie chce mi się dzisiaj nic takiego robić
JAK ZWYKLE CI SIĘ NIE CHCE DOBRA SAM TO ZROBIĘ SIEDŹ SOBIE
#gorzkiezale #janusze #tagujetogowno
Komentarz usunięty przez moderatora
Na c--j się pytają, nie wiem ))¯_(ツ)_/¯
Jak nie miałaś też ciężkiego dnia ani nie traktowali Cię jak g---o za dziecka, to trochę czasu na pomoc chociaż przy basenie aż tak ciężko wygospodarować?
Bo nie lubię jak się pyta CZY MASZ OCHOTE P-----------C no k---a oczywiście że chce w 30 stopniowym upale