@Wyrewolwerowanyrewolwer oczywiście godziny orientacyjne. Chcielibyśmy skończyć w Elblągu, bo w Gdańsku mnóstwo propozycji, ale trochę za mało km by było.
@metaxy: Spoko spoko. Ja raczej odpadam bo godziny dość robocze, a do tego tydzień temu miałem dość głebokiego szlifa i nie pozrastałem się do końca + rower jeszcze jest w rozpadzie (centrumrowerowe zmuliło z zamówieniem (╯︵╰,) ), także - szerokości!
@metaxy będę obserwował na endo i może uda sie dołączyć na chwilę w drodze na Westerplatte. Pomiędzy Tczewem a Gdańskiem planujecie jakąś przerwę? Czy 15 to godzina wyjazdu z gda(bo 3h to długo na tą trasę)?
@Polinik: a mogłem przyjść zgarnąć opaskę wykopową o którą prosiłem koleżankę ale zapomniała ;f dodatkowo zwinąć ze dwa kartony i o 21 pożegnać się ( ͡°͜ʖ͡°)
@Polinik jasne, wpadniemy. @Qardius świetnie, pewnie gdzieś koło mostów się spotkamy. @WuERA nie wiem jeszcze nic. Zależy jak pogoda i głównie moje kolano. Najlepiej pytać jutro w ciągu dnia.
@metaxy spoko, będę dopytywał i obserwował na endo. Dla mnie im później tym lepiej, bo nawet licząc 15 w Gdańsku musiałbym się koło 14 ewakuować z roboty żeby z Sopotu się dokulać.
@metaxy: Już wiem że nie dam rady, bo jak ostatnia łajza na 9 do roboty dojechałem, więc nie ma szans żebym do 14-15 się ogarnął.Powodzenia, pogoda da wam dzisiaj trochę odpocząć.
@WuERA: Ja też dałem ciała rano i wpadłem na 9 więc nie jesteś sam :( @Wyrewolwerowanyrewolwer: Jak ja żałuję, że muszę na dupie w robocie kisić. A bym z Gdyni pociągiem na Sztum uderzył i z chłopakami pogonił :(
@Qardius @Piteerowsky @WuERA @lilafro
#rowerowetrojmiasto
Ja raczej odpadam bo godziny dość robocze, a do tego tydzień temu miałem dość głebokiego szlifa i nie pozrastałem się do końca + rower jeszcze jest w rozpadzie (centrumrowerowe zmuliło z zamówieniem (╯︵╰,) ), także - szerokości!
@Polinik: weź rower do samochodu i dołączysz na chwilę ( ͡º ͜ʖ͡º)
A ja będę miał motywację, żeby jutro do roboty pojechać. ( ͡º ͜ʖ͡º)
dodatkowo zwinąć ze dwa kartony i o 21 pożegnać się ( ͡° ͜ʖ ͡°)
w sumie sam bym wpadł nawet xd
@Qardius świetnie, pewnie gdzieś koło mostów się spotkamy.
@WuERA nie wiem jeszcze nic. Zależy jak pogoda i głównie moje kolano. Najlepiej pytać jutro w ciągu dnia.
@Wyrewolwerowanyrewolwer: Jak ja żałuję, że muszę na dupie w robocie kisić. A bym z Gdyni pociągiem na Sztum uderzył i z chłopakami pogonił :(
Chłopaki, wiatru w plecy na DK22 z Malborka !
źródło: comment_CFgu0iXzqkCny3sH5iNCzoiH0un6BquN.jpg
Pobierz