Aktywne Wpisy

BlackpillMonster +461
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
MarekKucharz +11
#warszawa #wroclaw #krakow #gdansk #polska
Czy też macie takie odczucie, że w Polsce jedyne prawdziwe miasto to tylko i wyłącznie Warszawa a reszta to są jakieś zadupia, pipidówy jedynie z tym, że niektóre mają duże rynki dla turystów ale poza tymi rynkami to psy dupami szczekają i mentalnie też jest bardzo zaściankowo?
Czy też macie takie odczucie, że w Polsce jedyne prawdziwe miasto to tylko i wyłącznie Warszawa a reszta to są jakieś zadupia, pipidówy jedynie z tym, że niektóre mają duże rynki dla turystów ale poza tymi rynkami to psy dupami szczekają i mentalnie też jest bardzo zaściankowo?

Witam mirki, dzisiaj na mojej maszynie zdarzyła się sytuacja nietypowa. Komputer dostał bluescreena i po uruchomieniu otwarty był folder (picrel). Jak się domyślam programy nieciekawe i robiące sporo zamieszania. W ogóle nie mam pojęcia co to za ukryty folder, co to za CLSID (nie da się do tego folderu już przejść gdy go zamknąłem) i nie wiem co robić poza przeskanowaniem malwarebytes. Dodam jeszcze, że komputer zmienił domyślną klawiaturę na język rosyjski XD
Jakie mogą być problemy wynikające z tego i co powinienem zrobić?
Zrobiłem kopię zapasową najwazniejszych rzeczy i punkt prrzywracania systemu. Co dalej?
źródło: comment_jRxCH6FlEnB1CMz8G1DzJ6Y5THfAMcnk.jpg
PobierzSzczególnie na starą wersję win10 wskazuje biały pasek tytułowy, od wersji 1511 były domyślnie koloru który był wybrany jako domyślny.
Po prostu będąc w takiej sieci musisz ustawić że jest siecią publiczną, oraz wyłączyć wszelki dostęp zdalny.
Ewentualnie