Aktywne Wpisy

zloty_wkret +185
Dlaczego świadomi mężczyźni wybierają za żony 10-15 lat młodsze od siebie dziewczyny?
Bo prawdopodobieństwo, że taka dziewczyna będzie życiowo "czysta", bez przejść, dziwnych akcji, bez wielu grzechów, karuzeli kutang jest bardzo wysokie. Nie ma nic piękniejszego u kobiety jak czystość, niewinność, szlachetność. Taka dziewczyna nigdy nie straciła kręgosłupa moralnego, nigdy nie zrobiła nic wbrew sobie. Jest jak nierozwinięty, rzadki kwiat, który trzeba pielęgnować, żeby pokazał swoje piękno.
Wam wmówiono, że rozwiązłość, niedbanie
Bo prawdopodobieństwo, że taka dziewczyna będzie życiowo "czysta", bez przejść, dziwnych akcji, bez wielu grzechów, karuzeli kutang jest bardzo wysokie. Nie ma nic piękniejszego u kobiety jak czystość, niewinność, szlachetność. Taka dziewczyna nigdy nie straciła kręgosłupa moralnego, nigdy nie zrobiła nic wbrew sobie. Jest jak nierozwinięty, rzadki kwiat, który trzeba pielęgnować, żeby pokazał swoje piękno.
Wam wmówiono, że rozwiązłość, niedbanie
źródło: 8gnzbx
Pobierz
Maurelius +201
Mówcie, co chcecie, ale to jest stary, dobry, propaństwowy Tusk - podejmujący trudne i niepopularne decyzje, które na pewno odcisną się negatywnie na sondażach KO, ale konieczne i długofalowe, zgodne z interesem i bezpieczeństwem PAŃSTWA. Coś, czego pisowcy NIGDY nie potrafili zrobić, bo każde ich działanie było podejmowane w oparciu o badania jak odciśnie się ono na słupkach poparcia.
#sejm #polityka #bekazpisu #ukraina #wojna #rolnictwo
#sejm #polityka #bekazpisu #ukraina #wojna #rolnictwo
źródło: chrome_e2poHibVMS
Pobierz

Witam mirki, dzisiaj na mojej maszynie zdarzyła się sytuacja nietypowa. Komputer dostał bluescreena i po uruchomieniu otwarty był folder (picrel). Jak się domyślam programy nieciekawe i robiące sporo zamieszania. W ogóle nie mam pojęcia co to za ukryty folder, co to za CLSID (nie da się do tego folderu już przejść gdy go zamknąłem) i nie wiem co robić poza przeskanowaniem malwarebytes. Dodam jeszcze, że komputer zmienił domyślną klawiaturę na język rosyjski XD
Jakie mogą być problemy wynikające z tego i co powinienem zrobić?
Zrobiłem kopię zapasową najwazniejszych rzeczy i punkt prrzywracania systemu. Co dalej?
źródło: comment_jRxCH6FlEnB1CMz8G1DzJ6Y5THfAMcnk.jpg
Pobierzadwcleaner ( ͡° ͜ʖ ͡°)
logi otl i najlepiej dać komuś kto się zna do przejrzenia ¯\_(ツ)_/¯
Mam nadzieję że masz najnowsze łatki skoro uzywasz publicznej sieci?
Pewnie komuś udostępnił ten folder.
Co prawda samemu zdarzyło się pisać jakieś trojany na zaliczenie, ale to raczej pod kątem edukacyjnym
@beer_man
@jamerokudasaj
@technic
@piotrulos
@Koliat Wołam. Dzisiaj odpalam kompa po przeczyszczeniu malware bytes (nic nie znalazło). Nagle komputer mocno zwolnił i gdy próbowałem włączać menedżer zadań to automatycznie się wyłączał i tak kilka razy. Zrestartowalem i zaczęło mi zakryptowywać (nie wiem czy tak się mówi) pliki na dysku, skapnalem się tak w połowie procesu. Wyłączyłem komputer, zbootowalem linuxa z pendriva i połowa plików na dysku ma rozszerzenie .amnesia i instrukcje jak