Aktywne Wpisy
JulianGangol +219
Czarzasty to stary lewak ale jest jedna z najbardziej rozpoznawalnych twarzy Lewicy. Dodatkowo gosc chodzi po wszystkich mediach, udziela licznych wywiadow i w glownej mierze to on stal za cala kampania wyborcza, ktora trwala od ponad pol roku. Od wielu, wielu lat jedna z najwazniejszych postaci na lewej stronie. Od 2016 roku przewodniczacy SLD a teraz Nowej Lewicy. I co sie wydarzylo? Lokalny chad z ostatniego miejsca na liscie o maly wlos
MackaCthulhu +563
Czuję się staro widząc, że siedzą tu osoby dla których Korwin to tylko drugoplanowa postać z konfederacji i jakiś mało znaczący dziadek co gada głupoty. Gdybyście gowniaki widzieli co on #!$%@?ł w swoim peaku XD (też gadał głupoty)
#konfederacja #korwin #neuropa #4konserwy #wybory #bekazprawakow
#konfederacja #korwin #neuropa #4konserwy #wybory #bekazprawakow
Portfel LN na Androida. Obsługuje zarówno wysyłanie i otrzymywanie, więc usprawnienie w stosunku do poprzednich (o których mi było wiadomo).
Próbowałem kilka transakcji w różnych miejscach i wszystko do pory działało z miejsca. Każda w ciągu sekundy potwierdzona.
Wyślę dolara pierwszemu komentarzowi z payment invoice (i który się uda, haha).
Pamiętajcie: nie wrzucajcie na te portfele za dużo kasy, bo mogą mieć babole!
#bitcoin #lightningnetwork
@dpc8: z tego co wiem to priorytetem mają być najniższe opłaty, tak czy inaczej, żeby wybrać jakakolwiek, musi przeanalizować te drogi....
@dpc8: z tego co wiem to obecnie portfel damski to robi. Serwery od tego muszą być zdecentralizowane o w dużej
@dpc8: wyślij coś na jakąś giełdę i z niej na normalny adres zwykła transakcją. Fee to drobiazg a odblokujesz sobie kanał na wpłaty
:D
Prawda. Można je robić w wielu kopiach, na całym świecie itd. ale tak - jest to słaby punkt o którym trzeba pamiętać.
Ten portfel np. pamieta lokalnie drogi których użył i zadziałały.
@dpc8: autokrekta... portfel mobilny ( ͡° ͜ʖ ͡°)