Aktywne Wpisy

annlupin +63
zaraz bede horrory oglądać tylko na picke trzeba poczekać jeszcze a co uwas

Petroner +75
W ogóle w końcu raczyłem sprawdzić czym jest ten słynny SKELETAL z którego ciśniecie bekę i dobrze rozumiem, że ziemniaczany car robi klona Vampire Survivorsów? XD myślałem że projekt jest nieco bardziej ambitny niż minigierka rodem z google playa i app store XDDD
#kiszak
#kiszak
źródło: DP0aBykW4AAg1s3
Pobierz

@Fikaczu_: Tak się składa, że rowerzyści słuchający muzyki w słuchawkach ze średnią (bezpieczną głośnością) i tak słyszą więcej niż zmotoryzowani słuchający radia w samochodzie. http://www.transport-publiczny.pl/wiadomosci/rowerzysci-ze-sluchawkami-czy-faktycznie-sa-problemem-52792.html xD
#rowery #motoryzacja #czarnolisto
@TurboDynamo: A jakie ma to tutaj znaczenie?
@StandbyOn: Też racja.
@xandra: takie ze na rower nie ma zadnych kursow i rowerzysci bez prawa jazdy w znacznej wiekszosci nie maja pojecia o przepisach. Poza tym latwo mowic jakie samochody sa zle kiedy nigdy sie nimi nie jezdzilo i nie zna szerszej perspektywy, tego jak debile rowerzysci lamia przepisy (bo ich nie znaja) i wskakuja ci przed maske.
Sam jezdze rowerem ale widze jak zle ludzie
@TurboDynamo: Nie wiem jak u ciebie, ale u nas w szkole były organizowane kursy znajomości znaków i podstawowych przepisów ¯\_(ツ)_/¯ A karty rowerowe to co? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jako pieszy trzymam sie od nich z dała, a jak jadę rowerem to mnie ten idiotyzm ludzki strasznie irytuje bo muszę ich omijać zamiast jechać sobie z fajna prędkością do celu i cieszyć sie z jazdy