Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 1389
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 293
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@Twinkle Jakbyś poszła do roboty to byłoby cię stać na spłatę jakiejś kawalerki i odcięcie się od chorej matki, ale ty wolisz siedzieć tam na dupie i zbierać plusy na mirko
  • Odpowiedz
@Twinkle: skoro Ty i niebieski macie problem ze znalezieniem pracy to moze zastanowcie sie nad wiekszym miastem gdize latwo znalezc prace? Mam znajomych z Bydgoszczy i kazdy uciekal bo tam januszeria i z praca ciezko. Po co na sile pakujecie sie w miasto gdzie dosc ciezko o normalna robote? Warszawa/Wroclaw/Trojmiasto, tam w pare dni cos znajdziesz zeby sie zahaczyc, a potem na spokojnie poszukasz normanej pracy...
  • Odpowiedz
  • 1
@krzy_siek kiedyś usłyszałem od wujka, że to nic, że mój stary chleje i urządza awantury, bije matke itd, "to nadal Twój tata, trzeba to szanowac".

XD
  • Odpowiedz
@Twinkle jak mieszkasz w Suwałkach i chcesz przenieść się do Bydgoszczy to żadna zmiana. Jedź do Trójmiasta, opłać miesiąc mieszkania, szukaj pracy jako kelnerka a pracę znajdziesz max w 2dni i minimum 3k w sezonie jak pójdziesz do dobrego hotelu :) z-------l ale od razu kasa. Porobisz tak parę msc, ustatkujesz życie i znajdziesz coś lekkiego
  • Odpowiedz
@Twinkle: Miałam podobnie, tylko ja mieszkam z matką z racji swojej niepełnoletności. Warkęła do mnie, że nawet kobieta mojego brata dała jej prezent na dzień matki, a ja nie, na co odpowiedziałam, że może to dlatego, że jej nie bije. xD
Potem zdjęłam bluzę, podstawiłam jej pod nos ręce które mam pokryte siniakami, i wyszłam w promieniach zachodzącego słońca xD
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@skrawarka_do_wolframu: Ja przynajmniej nie jestem patusiarą do tego stopnia i nie mówię na czyichś rodziców "starzy". XD

@Makiawel: No a kto Cię tak okłamał, że ja zasługuję chociażby na życie?

@Krs90: "Proszę mieć włączony telefon do 20, nawet jak nie przyjmę to zadzwonię". No i takim sposobem mam włączony telefon do dziś.
  • Odpowiedz