Aktywne Wpisy
Pierre_Nietzsche +801
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
dabi +398
przezyjmy to wspólnie jeszcze raz, jak swiat sobie dał splunąc w twarz przez zydowsko-chinski wirusik
#covid19 #covid #heheszki #dziendobry
#covid19 #covid #heheszki #dziendobry
@sing: Tylko problem jest w tym, że ten rodzic musi chcieć pomocy. Mój miał w dupie więc go olałem i nie utrzymuje kontaktu.
tzn. że mieszkasz 10 km od Wilna lub 5 km od Lublina xD
@krzysztof-es-545: Sponsor sie nie znalazl
@Hannahalla: o co chodzi z tym koksem?@Twinkle: jak dla mnie szukasz wymówek aby nic nie zmienić. Co to za DG masz że wychodzisz na zero? Przecież to głupota jest, idź na etat i już masz to 1600 do przodu
Komentarz usunięty przez autora
Mam robotę, ale mam też długi.
@KRISSVector: Z tym nie ma chyba jakichś większych problemów ogólnie, po prostu idzie się i się zrzeka.
@
@Twinkle jesli chcesz, znajdziesz sposób, jeśli nie chcesz, znajdziesz sto wymówek. równie dobrze możesz znaleźć pokój i płacić za jego wynajem obcej osobie, na jedno wyjdzie, a odetniesz się od toksycznej rodziny, ale najwyraźniej masz syndrom sztokholmski albo coś tego typu i patologiczne akcje z twojego domu cię nakręcają do życia, skoro nie chcesz ich uciąć
Ja nawet sobie nie wyobrażam momentu w którym miałabym do nich wrócić, dlatego tyle się zbieram, bo chcę tego uniknąć.
@powiedz: Podziwiam.
@qhardyq: Ja p------ę, gościu, czy ja piszę że długi