Aktywne Wpisy

KrzysiekBee +6
Cześć Mirki,
Mam jedno pytanie. Jestem z dziewczyną 4 lata, dogadujemy się i jest między nami silna więź. Wczoraj jej znajomy ze studiów zaproponował jej pójście z nim na wesele. Zapytała mnie o swoje zdanie, ale dla mnie jest to coś zbyt dziwnego.
#zwiazki #rozowepaski
Mam jedno pytanie. Jestem z dziewczyną 4 lata, dogadujemy się i jest między nami silna więź. Wczoraj jej znajomy ze studiów zaproponował jej pójście z nim na wesele. Zapytała mnie o swoje zdanie, ale dla mnie jest to coś zbyt dziwnego.
#zwiazki #rozowepaski
Czy pozwolić dziewczynie iść na wesele z kumplem?
- Tak 15.6% (709)
- Nie 84.4% (3840)
hitsmer +236

To tytuł konieczny do ogrania przez wszystkich fanów gier survivalowych, ale również takich, którzy nie pogardzą ciekawą historią w klimatach thrillera – tak zapowiada się bowiem fabularna część gry, kryjąca się pod hasłem Wintermute, które też, jak okazuje się w drugim epizodzie, nie jest użyte bez znaczenia. Mechanika jest odpowiednio wymagająca, ale przy tym nie zniechęca. Nawet jeśli rozprawimy się z trybem poznawania historii, sandbox zapewni nam rozrywkę na jeszcze wiele godzin. Nie jest to zdecydowanie survival horror, choć niektóre momenty mogą odrobinę przestraszyć albo wprawić w uczucie niepokoju.
#recenzja #gry #grypc #steam #ps4 #xboxone #grajzwykopem #pcmasterrace
Highest regular price: £ 26.99
Lowest regular price: £ 14.99
Highest discount price: £ 24.29
Lowest discount price: £ 6.74
Z tego co widziałem, to jest warta swojej ceny, ale ciągle jest rozwijana
Gra swietna, czekam na nowe epizody ;)