Aktywne Wpisy

1X6D +7
Za godzinke wyprawa do lidla, musze pamietac zeby smieci wziac wyrzucic bo sie caly worek uzbieral
I trzeba pomyslec co ja chce na obiad, moze jakies mieso bedzie na promocji to kupie i z ryzem zjem
I trzeba pomyslec co ja chce na obiad, moze jakies mieso bedzie na promocji to kupie i z ryzem zjem
Przegrałam życie, bo nie mam pełnej, wspierającej się rodziny (w sensie np. nie znam dziadków ze strony ojca, bo to podobno pijaki i złodzieje i katolicy). Gdybym miała, byłabym słynnym (╥﹏╥)
Zawiszczę Żydom o to, że mają dobre rodzinne koneksje i osiągają sukces, a Polacy zostaną czy kobiety czy mężczyźni powołani do wojska, a Polacy nie są znani ze wspierania się wzajemnie.
Może nie lubię religii abrahamicznych i
Zawiszczę Żydom o to, że mają dobre rodzinne koneksje i osiągają sukces, a Polacy zostaną czy kobiety czy mężczyźni powołani do wojska, a Polacy nie są znani ze wspierania się wzajemnie.
Może nie lubię religii abrahamicznych i

Robiliście jakieś certyfikaty z Javy? Jeśli tak, to jakie? I czy uważacie, że warto?
Planuję na początku przyszłego roku podejść do certyfikatu Oracle i ciekawa jestem Waszych doświadczeń i opinii.
@sxill na szczęście nie za własną kasę ;)
Aczkolwiek tak jak piszą inni. Nie za swoje. Jak za firmowe to spoko :D
Robiłem.
Nie warto, chyba że firma płaci. (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
@Myzreal
@giluu91
@sxill
@zly_dzien dzięki kumple, no to biorę się do roboty :D
Jak robiłem OCP, to więcej mi dało robienie (rzeczy, których się nauczyłem) niż zrobienie (papier). To było dawno temu, jak nie miałem jeszcze doświadczenia w Javie.