Wpis z mikrobloga

@eaxene: nie dało by się tego jakoś o tagować? Niechce wyjść na niegrzecznego, pisząc że taki kontent to na fejsa i niech ciocie komentują jak wspaniale, a nie tutaj... więc może dało by radę jakoś to oznaczyć żebym nie musiał przewijać tego? xD
  • Odpowiedz
  • 27
Chyba wam się portale pomieszały. To nie Facebook ani forum dla rodziców. Weźcie trochę ogarnijcie życie i chociaż tagujcie w jakiś określony sposób
  • Odpowiedz
ale ponoc histeria u takiego dziecka jest normalna, pozniej wraca w wieku okolo 2-3 lat

@Dymass: ja mam wrażenie, że wraca u dziewczynko-kobiet przez całe życie :-) u nas 4latka ma ostatnio też niezłe napady nieuzasadnionego wycia :-)
  • Odpowiedz
@eaxene Strasznie wczoraj zachlałem. Paliłem blanty do piątej rano. Film mi się urwał jak leżałem w rurze. Teraz mnie krzyż n--------a. Trochę się przespałem, ale musiałem wstać rano bo mam obowiązki. Mam dziecko. Niektórzy mówią, że nie można chlać jak się ma dzieci, ale to nie prawda. Można, tylko trzeba wstawać rano. Na tym polega odpowiedzialność.
  • Odpowiedz
Chyba wam się portale pomieszały. To nie Facebook ani forum dla rodziców. Weźcie trochę ogarnijcie życie i chociaż tagujcie w jakiś określony sposób

@sajko: Chyba Ci się wpisy pomieszały. Weź trochę ogarnij życie i chociaż taguj swoje wszystkie wpisy.
  • Odpowiedz