@agaja No tak. Kupa malucha nie śmierdzi tak bardzo ze względu na dietę, tak jak mówisz, a nawet jeśli to przewijanie też nie trwa nie wiadomo ile, więc sprawę można załatwić w 2 sekundy i nie wąchać @Tomek1902 Ja tak nie uważam. Myślę, że to naturalne i do zniesienia. Jak napisałam wyżej, sprawę można załatwić w 2 sekundy i nie wąchać, a jeśli ktoś się boi, że dotknie przypadkiem kupy,
@Tomek1902: Oczywiście, że nie, przecież brałem udział w tej "kupkowej" rozmowie, ale ja akurat nie mam z tym problemu, bez względu czy jest to pampers contactless czy co innego :)
@agaja No no, wiem, wiem. Ale teoretycznie wytarcie pupy i wyjęcie pampersa nie musi trwać będzie min. Inne czynności to już, że tak powiem, na czysto się robi :P
Też się nie spodziewałam tego tematu tutaj, zwłaszcza, że nie mam dzieci. W sumie to chyba ode mnie nawet ten temat wyszedł XD
@Tomek1902: to było pytanie w odpowiedzi na stwierdzenie, że kolega jest taki wrażliwy i ze jego partnerka ma kupy ogarniać,bo dla niego to odrażające ;)
@wojtas_mks: Mi bardziej chodzi o to, że garną do jako takiej opieki nad dzieckiem, gdy nie potrzebuje już przewijania, podcierania i takich powystawowych czynności. Takie jawne i bezczelne zrzucanie obowiązków na żonę, a do dziecka sami podejdą, gdy będzie już w miarę odchowane i samodzielne, wtedy jest się dobrym tatusiem, z którym można się pobawić. Rozumiem, że można nie czuć więzi z własnym dzieckiem, naprawdę, ale nie manifestować tego na
@Nidor: Po raz kolejny tłumaczę: to większość, a nie wyjątki ( ͡°͜ʖ͡°) Spora część tej większości i tak pomaga, ale traktuje to raczej jako przykry obowiązek lub chęć pomocy żonie, a nie efekt bezgranicznej miłości do dziecka.
źródło: comment_8s6X6Kh2VgW5hVWeBWDyRA1Mm4WxeeN1.jpg
Pobierz@Tomek1902 Ja tak nie uważam. Myślę, że to naturalne i do zniesienia. Jak napisałam wyżej, sprawę można załatwić w 2 sekundy i nie wąchać, a jeśli ktoś się boi, że dotknie przypadkiem kupy,
Komentarz usunięty przez autora
@agaja: z tego powodu Cię oznaczyłem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Shatter: Mireczku, mam nadzieję, że nie masz nawet psa ¯\_(ツ)_/¯
Też się nie spodziewałam tego tematu tutaj, zwłaszcza, że nie mam dzieci. W sumie to chyba ode mnie nawet ten temat wyszedł XD
@wojtas_mks: a tak na marginesie Mireczku, masz jakieś źródło tych statystyk?