Aktywne Wpisy
wykop +20
Dzień dobry, Wykop! Mamy dla Was dwie wiadomości! (ツ)
1. Odpowiedzieliśmy na Wasze ostatnie zgłoszenia i wprowadziliśmy kilka poprawek, które powinny umilić korzystanie z Wykopu:
- w przeglądarce Firefox naprawiliśmy „skaczący” formularz komentarzy,
- wprowadziliśmy również poprawki do automatycznego ukrywania długich wypowiedzi z opcją "pokaż więcej",
- usprawniliśmy wklejanie zdjęć,
1. Odpowiedzieliśmy na Wasze ostatnie zgłoszenia i wprowadziliśmy kilka poprawek, które powinny umilić korzystanie z Wykopu:
- w przeglądarce Firefox naprawiliśmy „skaczący” formularz komentarzy,
- wprowadziliśmy również poprawki do automatycznego ukrywania długich wypowiedzi z opcją "pokaż więcej",
- usprawniliśmy wklejanie zdjęć,
fhgd +99
oddajmy wszystko w ręce korporacji, co złego może się stać?
nawet nie wiem za co mnie zablokowali, nie podali powodu, ale mogę się 'odwołać' xd
#zalesie #patologia #gorzkiezale
nawet nie wiem za co mnie zablokowali, nie podali powodu, ale mogę się 'odwołać' xd
#zalesie #patologia #gorzkiezale
Mówili:
schudnij.
-schudłem 20kg,
przypakuj,
-przypakowałem,
znajdź zainteresowania,
-znalazłem,
bądź ambitny,
-jestem (co jest okropną bzdurą, bo większość lasek się porównuje na swoją niekorzyść XDDDDDDD)
ucz się języków, to zaimponuje #rozowepaski
-w 5 lat nauczyłem się angielskiego i niemieckiego na C2...
bądź inteligentny i oczytany,
-k---a. Ponad 300 książek,
kup psa,
-kupiłem psa,
zacznij malować/ rysować.
-zaczłąłem,
idź do wolontariatu,
-poszedłem.
I nadal k---a jestem #tfwnogf Powinniście mi zapłacić odszkodowanie normiki. #przegryw #feels
Zrobimy to po mojemu: KUP SOBIE, K---A, ORANGUTANA! Tak, k------o, owłosionego orangutana, nie mówimy tu o jakiejś p---------j kapucynce czy innym j-----m szympansie. Nie pytaj mnie skąd masz go wziąć, bo to nie mój problem. Orangutana nazwij Clyde (to nie podlega żadnej dyskusji, wszystkie orangutany mają na imię Clyde - nie pytaj dlaczego, tak działa życie). Zacznij bujać się z orangutanem po mieście, zabieraj go dosłownie, k---a, wszędzie: do klubów/pubów,
Najważniejsze są pewność siebie i majątek (choć ten drugi czynnik mniej), reszta to mniej lub bardziej ważne dodatki
I nie słuchaj zbytnio ludzi w internecie
Mam radę równie bezużyteczną jak rady normików, ale w 100% skuteczną.
Wyglądaj jak 25-letni Brad Pitt.
Dajesz swoim potencjalnym dziewczynom sygnały, że można Cię r----ć w dupę i nawet noe będziesz chciał za to hajsu. Jak na dorosłego faceta, to trochę c-----o.
Jak szukasz dziewczyny, to idź gdzieś, gdzie możesz spotkać kogoś ciekawego. Na wolontariacie poznasz ewentualniego jakichś zjebów, idź gdzieś na bilard.
10% to 'władza' (power po angielsku) (w czym pomagają pieniądze ale absolutnie nie są równoważne)
reszta niezależnie jak jest jest interpretowana pozytywnie albo negatywnie w zależności od tych dwóch.
@boltzmann: w całym życiu?
@boltzmann: no to jeszcze trzeba ogarnąć głowę, zapraszam do psychologa :3