Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 85
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Karoleer: pięknie, szczególnie nogi :-D tak z ciekawości miałeś jakaś kontuzje czy coś lewej ręki?? Pytam bo sam po wypadku miałem rozwalone rotatory, rozerwany biceps plus pare innych rzeczy i tez mam prawy biceps dużo bardziej płaski niż lewy.
  • Odpowiedz
  • 1
@ChoNoTu w najblizszym czasie nie, mysle ze jesli w ogole to najwczesniej za okolo 3-4 lata. jakoes efekty juz sa, ale do pelnego zadowolenia jeszcze wiele roboty.

@ethics a co, nie zapisales do fapfolderu ostatnio? ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°) pomyslimy, choc to byl raczej jednorazowy trolling

@karczochh nic mi o
  • Odpowiedz
@Karoleer: jak w tym memie, zamiast lasek, to grono samców pod tematem i zdjęciami :-)

Podziwiam, przy tym wzroście, że cokolwiek chciało Ci się zmieniać :)

Inna sprawa, że gdy niema punktu odniesienia, to nie widać żeś mały, tylko byk jak byk. :)
  • Odpowiedz
  • 0
@shdw wyniki silowe stoja od prawie roku przez kontuzje - dopiero niedawno rozwiazalem problem i na masie bede nad tym pracowal. potencjal jest spory bo widze to juz na redukcji takze ten

NIE PRZYZWYCZAJAJ SIE ( )
  • Odpowiedz
@Karoleer: do frontu dorzuciłem już 9kg w przeciągu 4 tygodni (145 => 154), a dopiero jestem w połowie cyklu treningowego ( ͡° ͜ʖ ͡°)
U mnie waga od 6 tygodni na 0, a siła idzie jak złoto.
  • Odpowiedz