no to lekki update po kilku miesiacach redukcji, dokladniej mowiac zaczalem 27 grudnia 2017- choc raczej prawidlowe okreslenie to rekompozycja bo wagowo i silowo stoje ciagle na podobnym poziomie. w szczycie masy 96 kg po nabiciu woda, od okolo poltora miesiaca stabilnie okolice 88 kg i ciagla poprawa proporcji i dociecia. jak widac, pozowac to #!$%@? umiem, lapy i tak mam niesymetryczne a jeszcze zle je ustawilem do zdjecia ( ͡°͜ʖ͡°) do docelowego dociecia jeszcze kilka kg, okolo 50~ dni, potem powolne podbijanie kcal i lean bulk.
odpowiadajac na powtarzajace sie, niekiedy bardzo durne pytania:
173 cm, fikolki codziennie 5 serii 20 powtorzen, dlaczego plecy w lustrze - bo przyzwyczajenie i swiatlo, staz ponad 4 lata, z czego pierwsze poltora zmarnowane przez lichego trenera, trening x6 w tygodniu, zmodyfikowany pod wlasne potrzeby split, silowo bez rewelacji, priorytet to sylwetka - MC 210, siad 200, front 152,5, klatka 140, 100% RAW, jedynie paski do MC, ohp 95 z pasem w ramach kontroli stabilizacji core. zainteresowanych wynikami silowymi zapraszam na insta -> https://www.instagram.com/karorcn/
Looking at data from people who are very good at both lifts (competitors in the 2015 IPF raw world championships), a 10% gap between the squat and deadlift seems to be pretty typical, with about 2/3 of lifters squatting between 80-100% of their max deadlift.
@Amishia: wcielas mi sie i nie moge juz edytowac mojego wpisu...(ಠ‸ಠ)
@AppleDash: No oczywiście, że nie masz. Bo to wymaga samodyscypliny, a wątpię czy byłaby do tego zdolna osoba, która nie ma nic wspólnego z tematem, a jedyne co potrafi napisać to 'obrzydliwe'.
Słuchajcie mamy pierwszy kraj w którym rządziła prawica i tak dzielnie poradzili sobie z imigrantami, że jestem pod wrażeniem. Te wizy za kasę to tam wiadomo drobnostka przy tak patriotycznym podejściu ( ͡°͜ʖ͡°)
no to lekki update po kilku miesiacach redukcji, dokladniej mowiac zaczalem 27 grudnia 2017- choc raczej prawidlowe okreslenie to rekompozycja bo wagowo i silowo stoje ciagle na podobnym poziomie. w szczycie masy 96 kg po nabiciu woda, od okolo poltora miesiaca stabilnie okolice 88 kg i ciagla poprawa proporcji i dociecia. jak widac, pozowac to #!$%@? umiem, lapy i tak mam niesymetryczne a jeszcze zle je ustawilem do zdjecia ( ͡° ͜ʖ ͡°) do docelowego dociecia jeszcze kilka kg, okolo 50~ dni, potem powolne podbijanie kcal i lean bulk.
odpowiadajac na powtarzajace sie, niekiedy bardzo durne pytania:
173 cm,
fikolki codziennie 5 serii 20 powtorzen,
dlaczego plecy w lustrze - bo przyzwyczajenie i swiatlo,
staz ponad 4 lata, z czego pierwsze poltora zmarnowane przez lichego trenera,
trening x6 w tygodniu, zmodyfikowany pod wlasne potrzeby split,
silowo bez rewelacji, priorytet to sylwetka - MC 210, siad 200, front 152,5, klatka 140, 100% RAW, jedynie paski do MC, ohp 95 z pasem w ramach kontroli stabilizacji core. zainteresowanych wynikami silowymi zapraszam na insta -> https://www.instagram.com/karorcn/
@shdw: suspicious
@Karoleer: Nie ma gdzieś dysproporcji w sile? Raczej MC bardziej odbiega od siadu.
Mnie się podoba i w sumie to z mniej umięśnionym facetem bym się raczej nie umówiła ;)
@Amishia: wcielas mi sie i nie moge juz edytowac mojego wpisu...(ಠ‸ಠ)
OP to mój niebieski ;)
@shdw: Przepraszam (╯︵╰,)
Przyjmuję <3
@shdw: ¯\_(ツ)_/¯ mało mnie to interesuje