Wpis z mikrobloga

• 0
@LudzikIT Za free jedna książka dziennie. No, i powtarzają się z czasem trochę. Ale materiał wartościowy, z tego, co czytałem.
  • Odpowiedz
Ale materiał wartościowy, z tego, co czytałem.

@LudzikIT:
@kurp: no cóż. Miałem z tego książkę jakiegoś hindusa JS for .NET Developers czy jakoś tak, i znów, o ile podstawy to każdy głupi potrafi, chodziło mi głównie o Angulara, gulpa, TSa itp więc zacząłem robić projekt. O ile na asp.net core się znam i wszystkie błędy autora potrafiłem naprawić tak w jednym momencie w------o mi 165 błędów xD po
  • Odpowiedz
  • 0
@Dzolejro Hm. To, co piszesz ciekawie koresponduje z faktem, że w książce, którą czytam, zgłaszałem w tej weekend błąd - i to dość spektakularny, bo rozdział rozwiązujący pewien problem rozwiązuje go źle i błędny wynik jest oczywisty nawet na zdrowy rozum...

Kontakt do autora jest zwykle na końcu książki.

Sądziłem, że to jakiś ewenement - dzięki więc za ostrzeżenie, bo nie czytałem za wiele i głównie entry-level, więc możesz mieć rację...
  • Odpowiedz
  • 0
@Dzolejro A co do darmowości, to nie masz racji. To nie jest reguła. EdX udostępnia kursy, które są naprawdę merytorycznie mocne i robione przez ludzi z renomowanych uczelni.
  • Odpowiedz