Aktywne Wpisy

sforce +110
#gielda jesteście za podatkiem katastralnym od 3 mieszkania? Szczerze mówiąc, pomimo ze mam bardziej wolnościowe poglądy to takie opodotakowanie nie byłoby głupie, częśc ludzi pomyślałoby o innych formach inwestycji .

mirko_anonim +360
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#feels #rodzicielstwo
Mając 30 lat stałam się jednocześnie wdową i matką. W ciągu jednego miesiąca pochowałam męża i urodziłam dziecko. Mój mąż nie zdążył poznać swojego syna. Nowotwór był na tyle zaawansowany, że każda godzina życia była na wagę złota. Ostatnio przyszedł do mnie nasz prawie 4 letni syn i zapytał się czy pójdziemy do taty, bo chce mu wręczyć zaproszenie do przedszkola na
#feels #rodzicielstwo
Mając 30 lat stałam się jednocześnie wdową i matką. W ciągu jednego miesiąca pochowałam męża i urodziłam dziecko. Mój mąż nie zdążył poznać swojego syna. Nowotwór był na tyle zaawansowany, że każda godzina życia była na wagę złota. Ostatnio przyszedł do mnie nasz prawie 4 letni syn i zapytał się czy pójdziemy do taty, bo chce mu wręczyć zaproszenie do przedszkola na

https://www.packtpub.com/packt/offers/free-learning
#packtpubfreelearning #csharp
źródło: comment_N43jDV0eYX9QZFz2i82ickvN7LRXzQHK.jpg
PobierzMożesz zapisać/wypisać się klikając na nazwę listy.
Dodatek wspierany przez Cebula.Online
Masz problem z działaniem listy? A może pytanie? Pisz do IrvinTalvanen
@LudzikIT:
@kurp: no cóż. Miałem z tego książkę jakiegoś hindusa JS for .NET Developers czy jakoś tak, i znów, o ile podstawy to każdy głupi potrafi, chodziło mi głównie o Angulara, gulpa, TSa itp więc zacząłem robić projekt. O ile na asp.net core się znam i wszystkie błędy autora potrafiłem naprawić tak w jednym momencie w------o mi 165 błędów xD po
Kontakt do autora jest zwykle na końcu książki.
Sądziłem, że to jakiś ewenement - dzięki więc za ostrzeżenie, bo nie czytałem za wiele i głównie entry-level, więc możesz mieć rację...