Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Logika normickich dziewczyn mnie zadziwia. Zaczela sie gadka o #zwiazki i laska sie dziwi, ze mam 25lvl i jestem prawiczkiem. Dla mnie dziwne jest to ze ona majac 20 lat byla juz w 2ch dlugich zwiazkach zamiast sie uczyc do matury.

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: akado
Pobierz AnonimoweMirkoWyznania - #anonimowemirkowyznania 
Logika normickich dziewczyn mnie za...
źródło: comment_U0lEyZdFG9zbRhFTS6Bwdg9fcGhzJ9v4.jpg
  • 189
@AnonimoweMirkoWyznania: Zasadniczo zgadzam się z Tobą, ale niestety bycie szczerym w tych sprawach nie przyniesie Ci korzyści... Nie możesz przed kobietą robić z siebie ofiary i gadać jaki to Ty brzydki a inni ładni. Nawet jeśli tak uważasz, to nigdy jej tego nie mów. Zawsze mów, że jesteś zajebisty i tyle.
Poza tym od razu zweryfikowalem czy jest wartosciowa dziewczyna czy zwykla Karyna.

@AnonimoweMirkoWyznania: Przy okazji zaprezentowałeś siebie jako kogoś kto jest kimś gorszym niż Karyna.
Podsumowując, na start dałeś dziewczynie znać, że:
- trudności są dla ciebie problemem, ergo jesteś słaby
- brak ci pewności siebie, która jest kluczem do sukcesu w życiu nie tylko z kobietami, ale i zawodowo
- jest 10 bardziej atrakcyjnych alternatyw dla ciebie
- jesteś nudny
@AnonimoweMirkoWyznania: Tak właśnie widzę wszystkich mirków spod tagów #przegryw #wychodzimyzprzegrywu #normikiniezrozumio.

Pasywno-agresywny, pretensjonalny lamus, dla którego bycie przegrywem jest absolutnym centrum żywota i będzie o tym przypominał przy każdej okazji, usprawiedliwiając porażkę zanim się pojawi.

Nie ruchasz dlatego, że taki jesteś. Nie stałeś się taki dlatego bo nie ruchasz.