Korzystaliście z Autotesto, albo innych tego typu firm? Sprawdzili się? Zastanawiam się właśnie nad skorzystaniem, więc w tym celu przeglądam internety... :D
@paluch_85: hehe, miesiąc temu zadawałem bardzo podobne pytanie. Jestem na świeżo po raporcie od #autotesto bo zastanawiałem się między mechanikiem a nimi. No i też dzięki raportowi od nich, biorę upatrzone auto. Początkowo też miałem wątpliwości, ale tak dokładnego i rzetelnego raportu jaki od nich dostałem, nie zrobi Ci żaden zwykły mechanik.
@paluch_85: raport kosztował mnie dokładnie 529 zł, bo wziąłem tą opcję full wypas. I dzięki temu raport był bardzo szczegółowy. Ocena zewnętrzna auta, pomiary lakieru. Sprawdzane szyby, światła, opony i silnik. Stan wyposażenia wewnętrznego auta (czy działają) np: czujniki, światła, podgrzewane fotele, klimatyzacja, kierownica wielofunkcyjna, tapicerka itd. Sprawdzenie podwozia. Raport z jazdy próbnej. A na koniec ogólna ocena auta, ewentualny koszt napraw czy wymiany różnych części w aucie. Dostajesz też
@pupawolowa: raport ok, faktycznie bardzo szczegółowy i dokładny. Niestety z autem nie wszystko było tak pięknie jak to opowiadał sprzedawca, dlatego nie zdecydowałem się na kupno. Tym bardziej się cieszę, że skorzystałem z tego raportu, bo nieźle bym się wku*wił jakbym kupił to auto i dopiero po czasie wyszłoby, że to szrot. A opcję brałem tą najdroższą, ze wszystkim. Póki co dalej się rozglądam za autem, ale póki co nie
czasem strach cokolwiek napisac na tym portalu dla toksyków, bo od prostego gownowpisu wrzuconego "na odwal się" niektórzy gotowi są w stanie zrobić mi psychoanalizę i ze sie lansuje autem xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
#auto #autotesto #kupnosamochodu
bo zastanawiałem się między mechanikiem a nimi. No i też dzięki raportowi od nich, biorę upatrzone auto. Początkowo też miałem wątpliwości, ale tak dokładnego i rzetelnego raportu jaki od nich dostałem, nie zrobi Ci żaden zwykły mechanik.
A opcję brałem tą najdroższą, ze wszystkim. Póki co dalej się rozglądam za autem, ale póki co nie