Wpis z mikrobloga

@desensitization: no ale to jednak inna historia, RAŚowcy to tylko grupka oszołomów z których nawet na śląsku się śmieją (śmiejemy), ich najwyższym osiągnieciem jest i zawsze będzie tylko to, że istnieją i ludzie wiedzą, że jest coś takiego jak RAŚ. Coś jak Korwin - dużo szumu, zero wpływu, zero perspektyw xD
  • Odpowiedz
@a665321: ale ja nie mówię, że to się stanie jutro czy w najbliższej przyszłości. Ja stwierdzam tylko fakt, że poważne państwo powinno zapobiegać wszelkim najmniejszym nawet pretekstom do zaistnienia takiej sytuacji. I tyle
  • Odpowiedz
@sylwke3100: @micher: @Ciuliczek: Jestem bardziej niż pewny, że po kilku miesiącach na ulice wyszłyby tysiące pracowników kopalń, którzy byli święcie przekonani że to przez tą niedobrą Warszawę nie zarabiają jeszcze milionów, należnych przecież każdemu górnikowi ( ͡° ͜ʖ ͡°) btw., ciekawe, jak nazwaliby walutę? hanysy? 1 hanys=100 ciulików ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Velominati: IMO Katalonia robi głupio, ale jak chcą się odłączyć to powinni mieć prawo. Podobnie uważam, że decyzja o odłączeniu się nie jest najlepsza dla Śląska i większość ludzi jej nie chce, ale powinni mieć prawo do głosowania na ten temat i odłączenia się jeżeli większość tak postanowi.
  • Odpowiedz