Wpis z mikrobloga

Ponoć ta patuska z nożem po wyjściu z taksówki krzyczała że kierowca chciał ja zgwałcić. I teraz wyobraźcie sobie co by było gdyby nie było kamery. Już byłoby po chłopie.
#taxi #uber
Besalama - Ponoć ta patuska z nożem po wyjściu z taksówki krzyczała że kierowca chcia...

źródło: taxi

Pobierz
  • 34
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

teraz wyobraźcie sobie co by było gdyby nie było kamery

@Besalama: Dobrze ze się jakiś białorycerz nie trafił, bo by było jak z tym kretynem ostatnio który pobił dziadka bo zobaczył ze go karyna atakuje i kodeks kodeks spermiarski kazał dołączyć XD
  • Odpowiedz
@Besalama: Kamery to chyba najlepsza rzecz co się przytrafiła kierowcom i dostawcom. Mój kolega prowadzi flotę busów i mówi że od kiedy mają dashcamy to magicznie zniknęły "urazy kręgosłupa" po stłuczkach na 5km/h. Ciekawe dlaczego.
  • Odpowiedz
@Besalama: (…) Ponoć ta patuska z nożem po wyjściu z taksówki krzyczała że kierowca chciał ja zgwałcić(…) no i właśnie powinno się uregulować kwestie fałszywych oskarżeń rzuconych z premedytacją, w karze nie mniejszej niż groziłaby osobie wobec której takie oskarżenia postawiono.
  • Odpowiedz
@Besalama: @Kismeth: @Basiura89: ostatnio w bolcie mi typ opowiadał jak dostał bana na konto w uberze. Dostał kurs nocny, jakiś długi na ponad 30km. Wsiadły 2 baby, jedna z tyłu druga wsiadła z przodu obok niego. Narąbane po imprezie. Jak już byli prawie na miejscu to ta z przodu zaczęła odwalać-nogi wykładać na deskę, przeszkadzać mu prowadzić. Zaczął się z nią szarpać i kłócić. Ta z
  • Odpowiedz
I teraz wyobraźcie sobie co by było gdyby nie było kamery. Już byłoby po chłopie.

@Besalama: Chłop jest Ukraińcem wiec byłby publiczny lincz. Nawet na wykopie
  • Odpowiedz
@Besalama: Kto nigdy nożem nikogo nie dźgnął, niech pierwszy rzuci kamieniem. ( ͡° ͡°)

cholera, sam się dźgnąłem parę razy, a to źle człowiek chleb kroił czy pomidora, no lipa, jestem patusem ;)
  • Odpowiedz
cholera, sam się dźgnąłem parę razy, a to źle człowiek chleb kroił czy pomidora, no lipa, jestem patusem ;)

@Oo-oO: Dźgałeś patusa, można powiedzieć, że w słusznej sprawie, niezbędnej do potrzymania dalszego twego życia, więc zeruje się
  • Odpowiedz
@Besalama: Po prostu uświadommy sobie, że kobiety nienawidzą mężczyzn i jak gangsterki posuną się do każdego zła dla wlasnych korzyści. I nie generalizuję. Facet już byłby linczowany, a ona za jakiś czas wyjdzie z aresztu.
  • Odpowiedz