Wpis z mikrobloga

• 1
Jak przesłać pieniądze bez płacenia prowizji? Jak chce doładować za 20$ przez PayPal to wywala mi ze tak dużo nie mogę. BTW: podałem prawdziwe dane osobowe na koncie OPSkins #opskins #csgotrade
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Android
  • 0
@JabLuszko a ty przelewasz jednorazowo większe kwoty? Ja jakoś nie mogę nawet tych 20 dolców. Trzeba wpisać amerykański adres czy cos? Bo G2Apay bierze 1,25$ opłaty
  • Odpowiedz
@onlajf: G2APay będzie mięć jeszcze większe prowizje niż zwykły paypal. Nie masz takiej opcji jak ja na screenie? Nie podawaj żadnych amerykańskich adresów, oni są baaaaaardzo uczuleni na machlojki i skończy się to banem.
Ja tam pieniędzy nie dodaję, raz mi się chyba zdarzyło. Jak jesteś zweryfikowany (whitelisted) to nie powinieneś mieć problemów z dodanie 20$...
JabLuszko - @onlajf: G2APay będzie mięć jeszcze większe prowizje niż zwykły paypal. N...

źródło: comment_Dc4hl6iMoSquxSmzHBK4aB6ToDskVTrp.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@onlajf: w sumie zerknął teraz, że ja nie jestem zweryfikowany/whitelisted, więc i tak nie powinno być problemu. Przy 100-200$ dziennie może Ci jakaś weryfikacja wyskoczy, ale przy 20 nie sądzę.
  • Odpowiedz
@onlajf: kiedyś coś tam kupiłem i ciągle od czasu do czasu coś sprzedaję. Inwestowanie to nie moja działka, nigdy nie rozumiałem co ludzie lubią a co nie, to co mi się podoba jest tanie, to co mi się nie podoba z reguły jest drogie :D. Nie, żadnych poradników nie znam, nawet nie wiem co by one mogły radzić ;)
  • Odpowiedz