Cykliczna przypominajka że @pieczony_szczur_z_ogniska grozi mirabelkom gwałtem po tym jak wyśle im swojego kindybała oraz przypominajka że może mi najwyżej possać.
Osobnik ten to dobry przykład do czego zdolne jest normictwo spuszczone ze smyczy, nie wiem dlaczego moderacja toleruje mizoginistyczne normictwo na wykopie. Nie dla ideologii normie.
@olaf_wolominski: pamietam go z jakiegos wpisu o zarobkach, zalil sie ze mu firma splonela i nie ma hajsu a potem wszystkich wyzywal. frustrat zwykly i tyle xd
@olaf_wolominski: Zglaszam Cie na Policje gosciu za znieslawienie z art 212 KK. Nigdy w zyciu nie grozilem gwaltem zadnej dziewczynie. Ja raz zyczylem gwaltu facetowi i to z tej konwersacji jest screen. To jest ogromna roznica. Zreszta na Policji wszystko wyjasnimy sobie.
@olaf_wolominski: Szykuj sie przegrywie na rozprawe sadowa. Nikt nie jest anonimowy w internecie. Twoje dane zostana wyciagniete a Tobie zostana postawione zarzuty.
@olaf_wolominski: Ale chory łeb. Nie mniej za szkalowanie dla beki przegrywów też dostałem pmy z "życzeniami". Debilizm i brak dystansu do siebie nie ma strony lewej, prawej, normika czy przegrywa.
@Sebastian_II_Mordeczka: Oczywiście że ma. Normictwo z definicji nie ma poczucia humoru i potrafi tylko powtarzać to co wymyśli przegryw. W związku z tematem to wiemy również z badań że normictwo odpowiada za większość gwałtów.
@Rad-X: Naprawde jestes tak glupi ze nie widzisz roznicy miedzy grozenia kobiecie gwaltem a zyczenia facetowi gwaltu za to ze zorganizowal #rozdajo a potem nie wywiazal sie z obietnicy?
Osobnik ten to dobry przykład do czego zdolne jest normictwo spuszczone ze smyczy, nie wiem dlaczego moderacja toleruje mizoginistyczne normictwo na wykopie. Nie dla ideologii normie.
#przegryw #heheszki #humorobrazkowy #niebieskiepaski #rozowepaski #spermochlip #spermiarzalert #neuropa
@pieczony_szczur_z_ogniska: Chciałbym to zobaczyć, szczurze.
@pieczony_szczur_z_ogniska: to robi jakąś różnicę?
Komentarz usunięty przez moderatora