@ovation: Szkoda że zapachów się nie da wkleić. Przy każdej wizycie u lutnika ciekawiło mnie co to za ciekawy i wciągający zapach;) Mógłbym wpaść w nałóg.
@ovation: No własnie to co zawsze czułem to takie pomieszanie zapachu drewna z czymś co przypomina mi zapach szpachłowki, pewno jakiś jej składnik, żywica albo coś innego dawało taki efekt;) Nie ma juz chyba tych zakładów które odwiedzałem więc nie mam gdzie sobie przypomnieć:(
@kotos00 nie zatrudniamy... Pracuje z ojcem... To rodzinna pracownia.
@asikacz tak sprzedajemy... Www.lutnik.eu ... tam masz odnośniki do strony na fb itp @Dymass na to wygląda ;) @daweo drewno to świerk, jawor głównie falisty, heban itp
@daweo a kupić można skądinąd... Jakieś tartaki itp... Są też firmy zajmujące się sprzedażą drewna rezonansowego... Ale trzeba pamiętać że drewno musi leżeć nawet 10 lat zanim można je wykorzystać.
Pan Adam nie bierze jeńców. Egzekucji egzaltowanych julek, anetek i katarzyn z haerów dokonuje na miejscu, w komentach pod ich pełnymi samouwielbienia wpisami na LinkedInie.
źródło: comment_hRGA6chaRalFcfiuvKq3BpsV54wWzqto.jpg
Pobierz(。◕‿‿◕。)
@asikacz tak sprzedajemy... Www.lutnik.eu ... tam masz odnośniki do strony na fb itp
@Dymass na to wygląda
;)
@daweo drewno to świerk, jawor głównie falisty, heban itp
@kotos00: Nie, robi skrzypce dla gigantów.