ovation
851
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
Edisonof
robisz wiolaczele?

@kotos00: Nie, robi skrzypce dla gigantów.
274
ocotuchodzi
@ovation: Szkoda że zapachów się nie da wkleić. Przy każdej wizycie u lutnika ciekawiło mnie co to za ciekawy i wciągający zapach;) Mógłbym wpaść w nałóg.
49
waluch
@ovation ale zajebiste gitary ( ͡° ͜ʖ ͡°)
34
ovation
@kotos00 wszystkie instrumenty smyczkowe... @ocotuchodzi zapach zależy czy lakierujemy czy obrabiamy drewno :) *każdy lubi co innego
16
ovation
@magenciorek będę miał wolny wieczór to z przyjemnością :)
15
magenciorek
@ovation może zrobisz AMA?
6
ovation
@kotos00 nie zatrudniamy... Pracuje z ojcem... To rodzinna pracownia.

@asikacz tak sprzedajemy... Www.lutnik.eu ... tam masz odnośniki do strony na fb itp
@Dymass na to wygląda
;)
@daweo drewno to świerk, jawor głównie falisty, heban itp
5
ratka6
@ovation wyczuwam AMA
4
Let_Me_2_Be
@ovation: ooo mireczku może podpowiesz jaką gitarę akustyczną tak do MAX 400zł
3
ovation
@daweo a kupić można skądinąd... Jakieś tartaki itp... Są też firmy zajmujące się sprzedażą drewna rezonansowego... Ale trzeba pamiętać że drewno musi leżeć nawet 10 lat zanim można je wykorzystać.
3
M.....k
M.....k
@ovation Ależ niesamowicie podoba opis w zakładce "O nas" na stronie internetowej, która podrzuciłeś. Życzę powodzenia i jak największej ilości klientów! Niesamowicie szanuję profesję Twoją i Twojego taty :).
3
kotos00
kotos00
@ovation super praca, ile osób zatrudniacie? Wszytko na eksport produkcja?
2
ovation
@ocotuchodzi no lutnikow w pl coraz mniej. Brak wykształcenia muzycznego w szkołach.
2
ovation
@ksiadzpowiedzialzezostanesam kiedyś zajmowaliśmy się gitarami, teraz już tylko instrumenty smyczkowe.
2
ovation
1 skrzypce, altówka, gitara, harmonijka ustna... Ale w żadnym z instrumentów nie jestem wirtuozem...
2 kontrabas nigdy nie będzie tani bo sam materiał na niego to ok 5000 zł... Wiec policz sobie ninimum 15 000 - 20 000 zł za instrument lutniczy... Więc lepiej kupić Chinola
:P
2
ovation
@iforgestuff dziękuję... To stary system... Wiedza przekazywana z pokolenia na pokolenie... Źle przekazana może zniszczyć nazwisko wypracowane przez poprzednika.
2
ovation
@kotos00 u nas górali nazywamy, nie muzykami a muzykantami :D
2
kotos00
kotos00
robisz wiolaczele?
1
ocotuchodzi
@ovation: No własnie to co zawsze czułem to takie pomieszanie zapachu drewna z czymś co przypomina mi zapach szpachłowki, pewno jakiś jej składnik, żywica albo coś innego dawało taki efekt;) Nie ma juz chyba tych zakładów które odwiedzałem więc nie mam gdzie sobie przypomnieć:(
1
asikacz
@ovation: sprzedajecie online ? czytaj macie strone www ?
1