Aktywne Wpisy
sergio91 +393
Dzisiaj w nocy różowa nie mogła zasnąć i się wierciła, obudziła mnie i powiedziała, że ma mi ochotę obciągnąć xd zrobiła to i poszła spac
#seks
#seks
![REMEMBER_WHAT_THEY_TOOK_FROM_YOU](https://wykop.pl/cdn/c3397992/REMEMBER_WHAT_THEY_TOOK_FROM_YOU_EVm11nx9Yn,q60.jpg)
Poniedziałek rano. Niechaj energii na resztę tygodnia doda wam widok sensualnej Anki ocierającej się o Alvaro 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
#bachata #lewandowski #lewandowska #p0lka
#bachata #lewandowski #lewandowska #p0lka
![REMEMBERWHATTHEYTOOKFROM_YOU - Poniedziałek rano. Niechaj energii na resztę tygodnia ...](https://wykop.pl/cdn/c3201142/249f3303b5798f6a5de14f06c8df35d1adcf2fc77379378227886eac0bbc0f28,w150h100.jpg?author=REMEMBER_WHAT_THEY_TOOK_FROM_YOU&auth=5973dc52014363436946ca1d98ac28cd)
Przetłumaczenie tego polactwu z napisami było strzałem w dziesiątkę, pierdyliard wyświetleń, a w komentarzach istny festiwal #!$%@? XD
Otóż janusze po powrocie z kasy w lewiatanie do swojego bloku z płyty w Puławach chcą tłumaczyć jednemu z najlepszych i najbogatszych szefów kuchni, zdobywcy 15 gwiazdek Michelin, jak zrobić jajecznicę, bo ich polacka jest najlepsza, nie to co jakiegoś tam Ramzesa, którego żeby móc zaprosić do domu, to polaczek musiałby ten dom sprzedać, a potem jeszcze rodzinę na organy.
"HURR DURR, CO ZA PAPKA!" To częste głosy, bo przecież powszechnie wiadomo, że wszystko powinno być ścięte na wiór, wszak w rzeczypospolitej sundajskiej każdy mierzy każdego swoją miarą i wyobraża sobie wokół produktów spożywczych tonę pasożytów, bakterii, pleśni i wirusów (jak u siebie samego), więc najlepiej wszystko rozgotować, przynajmniej janusz zeżre i nie zdechnie z zatrucia, dzięki czemu będzie mógł kontynuować swoją nędzną egzystencję polegającą na mówieniu Ramseyowi, że nie zna się na gotowaniu, ś.p. Vetulaniemu, że #!$%@? wiedział o mózgu zaś Balcerowiczowi, że z niego #!$%@?, a nie ekonomista.
Prawda jest taka, że jajecznica z filmiku jest doskonała, kremowa, puszysta, delikatna, smaczna. Idealna konsystencja. Oczywiście janusz musi mieć na talerzu hektolitry tłuszczu ze słoniny, paskudnego boczku czy kiełby powstałej ze zmielenia budy razem z psem, wszystko rozbełtane w wiadrze po gnojówce jakimiś widłami do przerzucania siana, ale to nie znaczy, że to w ogóle jest smaczne, a to, że jemu smakuje to efekt walenia dzień w dzień denaturatu, co doprowadziło do przepalenia kubków smakowych.
#takaprawda #gotujzwykopem #gotowanie #kuchnia #jajecznica
Komentarz usunięty przez moderatora
Nawet o tym Chang zrobił program https://www.instagram.com/p/Bfi70XtDQTL/?taken-by=davidchang ;)
nosacz,jpg
@n0xx Czemu kaleczysz swoje kubki smakowe?
@test_user Ja nawet nie mówię o wyglądzie.
@mroz3 Umrzesz na zawał, zwłaszcza jak somsiad kupi nowego passata.
@cykus Jeszcze nie jest za późno na założenie nowej rodziny.
@test_user Polacy nie potrafią na ogół gotować. Programy Gesslerowej mają taką popularność i tyle sezonu nie dlatego, że ściemnia ile wlezie, tylko dlatego, że w wieku knajpach typowy nosacz sądzi,
@JanuszKek Oczyma wyobraźni widzę ten kwik, aż się rozmarzyłem.
@n0xx Gdzie tu jest przesada?
@Bolszoj Potwierdzam, nawet jak gotuję to idę na bok się spierdzieć, bo jedzenie czuję, jak się pierdzi i się płoszy.