Aktywne Wpisy

michal-panicz +27
źródło: temp_file118440627767015163
Pobierz
yrrotnuu +146
Dzisiaj nadszedł ten piękny dzień, w którym z radością zadzwonię do czynszojada i oznajmię, że Zgredek jest wolny i nie potrzebuje już od niego wynajmu.
Ciekawi mnie jego reakcja… Przez cały czas regularnie podnosił opłaty, a teraz sam będzie musiał odświeżyć mieszkanie i znaleźć nowego nieszczęśnika, który zechce wspinać się codziennie na czwarte piętro bez windy.
#nieruchomosci #wynajem
Ciekawi mnie jego reakcja… Przez cały czas regularnie podnosił opłaty, a teraz sam będzie musiał odświeżyć mieszkanie i znaleźć nowego nieszczęśnika, który zechce wspinać się codziennie na czwarte piętro bez windy.
#nieruchomosci #wynajem

Mam kota i zastanawiam się nad zakupem kolejnego, żeby miał się z kim bawić.
#koty #pytanie #kot
Komentarz usunięty przez autora
Ja popełniłem błąd, bo nie uczyłem od początku podstawowych rzeczy jak np.: drapanie, wiec troszkę rzeczy mam zniszczonych (nie jakoś mocno,
- godzina siedzenia na kanapie
źródło: comment_FUDTwd8sMmvDEmDSHjk2Uf7ZfAbduIRN.jpg
PobierzSprawy do przemyślenia - jeżeli Twój obecny kot jest już dorosły, to może być zazdrosny o drugiego. Może już mieć ustabilizowaną własną przestrzeń,
Kotek ma dopiero trochę ponad pół roku, więc jeszcze chce się bawić non stop i raczej powinien się ucieszyć z kompana, ale trochę się cykam że jednak nie ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Mam czystego Syberyjczyka i
Jak rasa no to luz, pewnie faktycznie lepiej mu dobrać rasowego kolegę. Mi się też podobają np. maine coony, syberyjczyki też są śliczne, ale po prostu przy tej ilości kotów, z jakimi miałem do czynienia, nauczyłem się, że jak kot ma fajny charakter, to potrafi Cię owinąć wokół palca (wokół łapki?) niezależnie od wszystkiego, nie