Aktywne Wpisy

butterfly +108

CzosenWan +200
K---a, wrzucam na allegro spoko ofertę za coś, chłop wygrywa licytację, ja mówię że jak zapłaci sprawnie to do 18 wyślę. Dostałem kasę o 16:30, o 17 wysłałem, a o 18 on do mnie pisze "jak u pana wyglądają zwroty? Bo kurcze nie spodziewałem się, że wygram"
xDDD
To na luj płaciłeś niemoto jak mogłeś po prostu powiedzieć, że się rozmyśliłeś? Ludzie są do śmietnika.
xDDD
To na luj płaciłeś niemoto jak mogłeś po prostu powiedzieć, że się rozmyśliłeś? Ludzie są do śmietnika.

Ciekawi mnie jego reakcja… Przez cały czas regularnie podnosił opłaty, a teraz sam będzie musiał odświeżyć mieszkanie i znaleźć nowego nieszczęśnika, który zechce wspinać się codziennie na czwarte piętro bez windy.
#nieruchomosci #wynajem
Ja nawet bym się ucieszył gdyby niektórzy moi lokatorzy mi podziękowali bo tak to trzymam ich z lenistwa delikatnie podnosząc kwotę wynajmu. Gdybym miał szukać nowych to znalazłbym z nawet 30% wyższą kwotą.
Komentarz usunięty przez autora
@resdf: znalazłbyś albo i nie, wystarczy, że miesiąc byś szukał to byś był stratny pomimo tych swoich podwyżek XD
Do tej pory działa idealnie.
Komentarz usunięty przez autora
@Wielka-Polska-Betonowa: lepiej szukac dluzej niz potem miec problemu z wywaleniem lokatora. Jedyny powod dlaczego nie wystawilem wszystkich mieszkan na wynajem, niektorych mi szkoda
@resdf: No zapewne ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nerwowa kobieta strasznie - (się potem okazało że przez ciążę XD )
Dziwny układ z opłatami których się nie dało przepisać (ciepło i woda) - Pani nie chciała spisywać tego, tylko lecieliśmy po zaliczkach i jak była dopłata to dopłacaliśmy
Landlordy i tak będą zaklinać rzeczywistość, że oni wolą trzymać puste i dopłacać niż taniej wynająć, bo im jeszcze ktoś płacić przestanie, bo jak najemca nie chce przepłacać za mieszkanie to na pewno go nie stać na wynajem, a nie po prostu nie jest frajerem którego szukają xD Stara śpiewka, a
@resdf: znam przypadki gdzie zainteresowany sam zaproponował kwotę wyższą niż w ogłoszeniu- chyba mieli dosyć szukania i rozmów z januszamiwynajmu.
Co kwikłem xD
@Zgrywajac_twardziela: pewnie byli na 10 kastingach na lokatora i jak trafili na normalnego człowieka to pękli.