@SamiS: fakt jest drożej , ale minimalnie. Za tyle ile ja jarałem zwykłych wychodzę na zero kupując liquid czy niedługo wymieniając elektryka. Serio jara się częściej ale ja lubię z------ć chumrę ładną ( ͡°͜ʖ͡°)
@caos: Fakt nie jarać niczego, lecz zaczynając potem ciężko w luj jest to odstawić. Organizm może się zacząć buntować itp. Ja nie mogę, muszę nikotynę przyjąć inaczej źle się czuję. Może kiedyś mi się uda , pokonać nałóg lecz na razie idę robić chmury ( ͡°͜ʖ͡°) a i GG za odstawienie FAJEK
@caos: powodzenia życzę ja bez nikotyny max wytrzymałem 3-4 godziny raz bo fajek nie mogłem nigdzie kupić. Potem właśnie telepie, kręci mi się w głowie itp
@GrATibia8621 znaczy u mnie silna wola pada, nie tyle co mnie telepie, a lekko ssie, w sumie jestem w stanie kilka dni wytrzymać, ale tu wyjdę, ktoś ma e, zajaram i koło się zamyka
@caos: a ja właśnie tej woli nie posiadam, muszę rzucić ale bez woli ciężko będzie ¯\_(ツ)_/¯ U mnie każdy w pracy jara i tak bym zapalił z grzeczności (╯°□°)╯︵┻━┻
#ksiazki Czytanie SF zacząłem od Zajdla i Lema, ale to arcydzieło Simmonsa jest poziom wyżej jednak przy całej sympatii do twórczości polskich pisarzy.
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora