Aktywne Wpisy
tesknilam_ +91
Nie umiem pogodzić się z faktem, że nie jestem nikomu potrzebna. Mówiłam znajomym, że mogą do mnie dzwonić, radzić się, że jak coś to jestem.
Tylko co z tego, że to mówiłam, jak nikt nie korzystał. Mówiłam nie raz, że niektórzy ludzie są dla mnie ważni, mi bliscy, a oni tego nie odwzajemniali.
Życie aby umrzeć to nie jest życie. To wegetacja i nic więcej. Jak nie ma dla kogo istnieć, to
Tylko co z tego, że to mówiłam, jak nikt nie korzystał. Mówiłam nie raz, że niektórzy ludzie są dla mnie ważni, mi bliscy, a oni tego nie odwzajemniali.
Życie aby umrzeć to nie jest życie. To wegetacja i nic więcej. Jak nie ma dla kogo istnieć, to
CandyToy +635
Auto jest więcej warte w całości, czy w częściach?
Pozwolę sobie rozwiązać ten problem. Obydwa z silnikami V6. Te z lewej zostanie sprzedane, a te z prawej całe zostanie rozebrane na części.
Dam znać na którym więcej zarobiłem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Pewnie eksperyment będzie trwał rok czasu…
#motoryzacja #samochody
Pozwolę sobie rozwiązać ten problem. Obydwa z silnikami V6. Te z lewej zostanie sprzedane, a te z prawej całe zostanie rozebrane na części.
Dam znać na którym więcej zarobiłem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Pewnie eksperyment będzie trwał rok czasu…
#motoryzacja #samochody
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Faceci, prosze, wytłumaczcie mi. dlaczego pewne kobiety lubicie nawet jak dały wam kosza a innych nie cierpicie po takim samym koszu?
Bo sa takie kobiety, które są takie dziwne, że są bardzo miłe, urocze i nawet same zaqadują faceta, ale nie chcą go jako faceta i ci faceci się na nie nie złoszcza za to. np taka koleżanka była zajeta i ciagle coś pisała na fb takiego jednego, ciągle mu coś lajkowała, on ją ciagle gdzieś zapraszał, i chyba wtedy miała chłopaka. Nawet jak on był na wakacjach z inna dziewczyną to ona mu pisała na fb i komentowała to.Teraz chyba jest wolna i oni nadal tak ze sobą "flirtują". I widzę, że on sie raczej nie spotykają, ale sie lubią. No i dlaczego tak jest, że on się na nią nie wkurza? Zabiera mu czas a on ją lubi i tak. A jak ja dałam kosza (to znaczy po prostu długo nie byłam gotowa na seks i on się zniecierpliwił i chyba sam mi dał kosza, nie wiem jak to interpretować), to potem okazywał mi wkurzenie i nagle z cudownej kobiety stałam się najgorszą.
A on o tamtej mówi w superlatywach. mimo, ze ona go jako faceta NIE CHCE.
Może chodzi o to, że ona ma dobry zawód i widzi ją jako kogoś na "poważnie"? :(
Ja też mam poczucie humoru i też jestem fajna, ale akurat mnie zdecydował nienawidzić:( A ja nie gram z nim w zadne gry. Nie lajkuję mu jak głupia wszystkiego by potem wymigiwac się od spotkania. I ona wcale nie jest jakoś piękna, ot zwykła, ale inteligentna.
#feels #rozowepaski #niebieskiepaski
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: kwasnydeszcz
Czynnikow ktore warunkuja dlaczego jest tak, a nie inaczej jest tyle, ze trzeba byc zakompleksiona ameba, aby sie tym wszystkim stresowac, daj se siana, life goes on
Jak kobieta zlewa bądź koleguje się z innymi facetami właśnie na zasadzie bycia miłą (a mamy wspólnych znajomych) to podryw takiej dziewczyny jest obowiązkowy. Za wielu kumpli połamało na niej zęby bym ja nie spróbował udowodnić że jestem lepszy. Rywalizacja. My faceci bardzo ją lubimy. Dochodzi też dowód społeczny, popularna kobieta musi być warta czasu i atencji, więc ją mnoży w bardzo prosty sposób. Z podobnych powodów część ludzi na
Ja #!$%@?. XD daj spokój i zostaw go, bo zrobisz sobie kuku. Jak nie chce, to ty też miej godność i też zostaw, a nie stakuj i wypisuj.
Komentarz usunięty przez autora