Aktywne Wpisy

gharman +118
Ja wiem, że to było już wałkowane tysiąc razy, ale sorry — ceny w polskiej #gastronomia to już jest jakiś totalny odlot.
W weekend wpadłem do zwykłej knajpy w Warszawie. Nic hipsterskiego, żadna fine dining, tylko typowy obiad: kotlet, ziemniaki, surówka. 52 zł. Za co? Żeby nie było, że "poszedłeś na zagraniczne danie, to składniki zagraniczne i się dziwisz ze taka cena, poszedlbys na polska kuchnie to bys tanio mial".
Kawa? 25
W weekend wpadłem do zwykłej knajpy w Warszawie. Nic hipsterskiego, żadna fine dining, tylko typowy obiad: kotlet, ziemniaki, surówka. 52 zł. Za co? Żeby nie było, że "poszedłeś na zagraniczne danie, to składniki zagraniczne i się dziwisz ze taka cena, poszedlbys na polska kuchnie to bys tanio mial".
Kawa? 25
marian-pxzz +356
Oglądałem dom, cena 2mln zł. Pośredniczka z agencji nieruchomości nieśmiale powiedziała mi że prowizja dla niej to tylko 2% dla obu stron. Obu w sensie po 2% każda ze stron XD
Czyli kobieta chce 4% z 2mln wychodzi 80tys zł za wystawienie go na olx i oprowadzenie po nim przez 30 min XDDD
#nieruchomosci
Czyli kobieta chce 4% z 2mln wychodzi 80tys zł za wystawienie go na olx i oprowadzenie po nim przez 30 min XDDD
#nieruchomosci

Pozwolę sobie rozwiązać ten problem. Obydwa z silnikami V6. Te z lewej zostanie sprzedane, a te z prawej całe zostanie rozebrane na części.
Dam znać na którym więcej zarobiłem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Pewnie eksperyment będzie trwał rok czasu…
#motoryzacja #samochody
źródło: IMG_2011
PobierzPoza tym dochodzi kwestia, jak szybko sprzedasz te na części. Bo można i kilka lat się z tym pieprzyc.
Nie zależy mi. To dodatkowy zarobek.
Btw. Ile za tą w całości? Daję 20k i jestem dzisiaj ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Tak jest stety/niestety ze wszystkim i dlatego czasem ciężko o części, zwłaszcza te najtańsze - bo nikomu się nie opłaca tym handlować. Ja np. naprawiłem telewizor kupując drugi taki sam z rozwalonym ekranem. Mam teraz stos części i wiadomo, że trzymanie tego