Aktywne Wpisy

Sejmita +49

ewolucja_myszowatych +512
Leczenie zęba kanałowo kosztuje już 1700 zł (。◕‿‿◕。)
Jeśli jakaś rodzina zdecyduje się wyleczyć dziecku ząb to mogą wszyscy w tym miesiącu głodować albo nie zapłacić raty/czynszu wpędzając się w spiralę długu
#ciekawostki #polska #bekazpisu #nieruchomosci
Jeśli jakaś rodzina zdecyduje się wyleczyć dziecku ząb to mogą wszyscy w tym miesiącu głodować albo nie zapłacić raty/czynszu wpędzając się w spiralę długu
#ciekawostki #polska #bekazpisu #nieruchomosci

https://examine.com/nutrition/low-fat-vs-low-carb-for-weight-loss/
#silownia #mikrokoksy #dieta #odchudzanie
Ty tak na powaznie??
Dlaczego w HC zmniejszono ilosc Ww? Mogli zwiekszyc, aby udowidnic,ze ograniczenie substratu Ww nie ma wplywu na x y z
Dlaczego na HC zwiekszono ilisc blonnika.Mogli zmniejszyc, aby udowodnic, ze ograniczenie substratu Ww
wniosek z tego może być taki, że LC i LF jako diety restrykcyjne nie mają sensu bo i tak ich nie utrzymasz. a to i tak nie ma znaczenia bo kalorie :)
Jednak kolejne badania sa potrzebne,aby $$$$ sie zgadzaly :) A ludzie dalej chodza skolowani
Jakie moje wnioski? Nic co napisałem nie było moim wnioskiem.
Gdzie cokolwiek o waleniu T3 I środkach steroidowych. Weź zejdź trochę na ziemię bo mogę się domyślać o co Ci chodzi ale nijak się to ma do tego co wrzuciłem
Jeśli jest mało badań i wszystkie dają podobny efekt to znaczy że zgodność jest wysoka. Ale trzeba brać pod uwagę, że badań może być mało. To nigdy nie jest czarne na białym.