Wpis z mikrobloga

Scheme unavailable because: Unfortunately the available places for this Working Holiday Scheme have been filled and there is no longer a place available for you. You could check back on our website for details of when places reopen..

Ech, może za rok się uda. 100 miejsc na working holiday do NZ poszło w 5 minut ( ͡° ʖ̯ ͡°)

#nz #nowazelandia #workingholiday #emigracja
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Bianci: to słabo się postarałeś. Wystarczyło wypełnić formularz wcześniej np. przy użyciu "Norway scheme" i pozwolić googlowi zapamiętać dane ʕʔ Później jak wybija godzina zero, odpalasz i masz wszystko wklepane :)
  • Odpowiedz
@Bianci: > zacząłem o godzinie zero, 5 minut zajęło mi wypełnienie formularza

@Bianci: Masz rok na nauczenie się języka skryptowego i napisanie skryptu, który wypełni to w 3 sekundy. Podejrzewam, że spora część tych pozwoleń rozeszła się właśnie w taki sposób. Powodzenia.
  • Odpowiedz
@Eswemenasja: formularz można było z powodzeniem bez stresu wypełnić w 2,5 minuty a napisanie skryptu i sprawdzenie zweryfikowanie poprawności zajęłoby mi pewnie ze 4h wiec to dosyć słabe wyjście :D
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@yeloneck nie swiruj, czytałem ich kilka, na żadnej z nich nie sugerowali zapamiętywania odpowiedzi, a na jednej nawet dali do zrozumienia, że miejsca kończą się w kilkanaście minut, a nie kilka
  • Odpowiedz
@Bianci: dziwne, ja chyba na pierwszej stronie o tym wyczytałem i tym się kierowałem. Wypełnienilem Norweski formularz i później wujek google zrobił resztę. To samo różowy.
Z tymi kilkunastoma minutami to w ogóle kosmos. Rok temu poszły w 6 minut, 2 lata temu to samo.
  • Odpowiedz