Aktywne Wpisy

gardan +11
#psiarze #psy #prawo
Wczoraj robiłem zakupy w Żabce. Za mną stała baba z psem. Gdy czekałem na akceptację płatności, z zakupami już w siatce - pies podszedł i zaczął je lizać (część produktów spożywczych wystawała na zewnątrz). Gdyby to było przed zakupem, zwyczajnie bym polizane produkty odłożył z powrotem na półki, ale to było już po płatności. Zapytałem idiotkę, czy zamierza mi teraz zwrócić kasę za
Wczoraj robiłem zakupy w Żabce. Za mną stała baba z psem. Gdy czekałem na akceptację płatności, z zakupami już w siatce - pies podszedł i zaczął je lizać (część produktów spożywczych wystawała na zewnątrz). Gdyby to było przed zakupem, zwyczajnie bym polizane produkty odłożył z powrotem na półki, ale to było już po płatności. Zapytałem idiotkę, czy zamierza mi teraz zwrócić kasę za

Witam. Ostatnio byłam tu 3 lata temu.
Co się zmieniło na Wykopie Mireczki i Mirabelki? ;o
Co się zmieniło na Wykopie Mireczki i Mirabelki? ;o

![Atak prorosyjskiej grupy na oczyszczalnię ścieków na Podkarpaciu [AKTUALIZACJA]](https://wykop.pl/cdn/c0834752/6aac314c84a38b5a9975b1395062a227892e5f962291c068117ea94470c930a6,q80.jpg)

https://www.ft.com/content/6712dd66-c91d-11e6-8f29-9445cac8966f
#neuropa #zdrowie #europa #swiat
źródło: comment_IghnJUGUAMf6GHeHuSzfljNwn0dlH3a5.jpg
Pobierz@maslon: oni za to nie kupowali sobie głosów programem dofinansowania głównie patologii
@ScaRRyMaN Mielec vs Londyn.
Wlasnie po NOx widac skale natezenia ruchu.
Londyn ~10 milionow mieszkancow. 2.65 miliona aut zarejestrowanych w Londynie. Ile uczestniczy w ruchu jednoczesnie nie wiem.
Mielec ~ 65 tysiecy mieszkancow. Jesli jest 100 tysiecy aut to chyba max.
@ScaRRyMaN
źródło: comment_fps3WXQNjFym9SHC8RIDEwZa8h1c5e7H.jpg
Pobierzźródło: comment_R7slSVf84aAvDJobpmLtlxHUFqHg1a4t.jpg
Pobierz@pk347: W jaki sposób sie troszczą?
źródło: comment_7wHuCuPHza4I5jdG7SZMJoDXamDirhpi.jpg
PobierzMoze ten, kto ma kociol opalany paliwem stalym zacznie wlasnie palic od gory. Uzywajac jak najlepszego opalu. Nie palac smieci, plastikow, plyt meblowych i innych tego typu rzeczy.
Moze zmodernizowac kotlownie i zakupic nowoczesny piec z niska emisja, skoro paliwo stale jest najtansze, to palic w jak najmniej uciazliwy
@benzdriver: i gdzie jest tu ten plan? xd a ja sobie zycze by ludzie przestali chlać i cpać i nie przekraczali prędkości na drodze. to jest pobożne życzenie a nie żaden plan zmieszane z sci fi bo ktos kto kopci węglem to robi to z powodów ekonomicznycm i już widze jak wymienia okna i dociepla ściany.
Ja nie mam pomysłu z wyjątkiem kilku dalece
Komentarz usunięty przez autora