Aktywne Wpisy
DonGebels +65
Ktoś wie jak dokładnie działają ci #frajerzyzmlm ?
Mają swoją platformę do inwestowania? Czy to obojętnie jaka platforma, a oni po wykupieniu jakiegoś pakietu wysyłają co kupować? Grają tylko na wzrosty, czy na spadki też? Giełda, czy tylko krypto? Tak dużo pytań, tak mało odpowiedzi...
#kryptowaluty #gielda
Mają swoją platformę do inwestowania? Czy to obojętnie jaka platforma, a oni po wykupieniu jakiegoś pakietu wysyłają co kupować? Grają tylko na wzrosty, czy na spadki też? Giełda, czy tylko krypto? Tak dużo pytań, tak mało odpowiedzi...
#kryptowaluty #gielda
Nowa_Zielonka_ +96
#chwalesie
Właśnie oddałem Pani Ukraince w mcDonalds we #wroclaw na rynku portfel, który zostawiła w łazience.
Różowa poszła siku, wraca i pyta mnie co zrobić jak sie znalazło portfel z dużą ilością gotówki. Mówię, że oddać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zaglądam do środka a tam wszystkie możliwe dokumenty, karty, cała masa gotówki, dolary w setkach, złotówki w setkach i kupa ukraińskie pieniążków.
Wyciągnąłem jakiś
Właśnie oddałem Pani Ukraince w mcDonalds we #wroclaw na rynku portfel, który zostawiła w łazience.
Różowa poszła siku, wraca i pyta mnie co zrobić jak sie znalazło portfel z dużą ilością gotówki. Mówię, że oddać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zaglądam do środka a tam wszystkie możliwe dokumenty, karty, cała masa gotówki, dolary w setkach, złotówki w setkach i kupa ukraińskie pieniążków.
Wyciągnąłem jakiś
Pozwolę sobie za @AESTHETlC dodać informacje o postępach prac nad serwerem, bo akurat go nie ma, a prace nad serwerem idą do przodu. Serwer w pewnym sensie stoi, sysadmin może się do niego podłączyć, zaraz będzie sprawdzany ruch zewnętrzny, czy w ogóle da się do niego podłączyć z zewnątrz. Dalej będzie trochę zamkniętych testów i konfiguracja ustawień, strony i reszty tego wszystkiego.
Co do wyników ankiet to @AESTHETlC musi Was powiadomić co i jak, bo ja do tego dostępu nie mam, ale wersja jest 1.02 xD
#mumirko #mmorpg #gry #muonline
@tokontojestpowazne: ale weźcie to postawcie na premierę gdzieś w normalnym miejscu na jakimś vps, może @webh by rzuciło jakimś promo na windowsa vps o ile nie przeszkadzają im serwery gier mmo
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Ach te wspomnienia. Wtedy jak wbiło się Magic Gladiatora to było szpan.
Chyba skończyliśmy przygodę na ~280 lvlu.
A najbardziej w pamięć zapadł mi dźwięk jak kamyki wypadały z mobów:
https://www.zedge.net/ringtone/835b86d8-700e-3fa8-9c23-b5a406213dbe