Wpis z mikrobloga

Ktoś wie jak dokładnie działają ci #frajerzyzmlm ?

Mają swoją platformę do inwestowania? Czy to obojętnie jaka platforma, a oni po wykupieniu jakiegoś pakietu wysyłają co kupować? Grają tylko na wzrosty, czy na spadki też? Giełda, czy tylko krypto? Tak dużo pytań, tak mało odpowiedzi...

#kryptowaluty #gielda
DonGebels - Ktoś wie jak dokładnie działają ci #frajerzyzmlm ?

Mają swoją platformę ...

źródło: be8e40493ade9d3c7eb603774754770c20c9c66a33cd66e5e3eaf1ceaeecf3fa

Pobierz
  • 43
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@DonGebels: Oni zazwyczaj się zbierają wokół jakiejś zagranicznej platformy scamowej. Niejaki Hodża Paciorkowiec naganiał na platformę Dascoin, Ż. i inni również. Aktualnie naganiają na iGenius.
  • Odpowiedz
@DonGebels: zarabiają tak że udają że grają na giełdzie i cię tego nauczą ale kup ode mnie pakiet elite w zamian dodam cię na moją grupę na whatsappie i dostaniesz 3 szkolenia online gdzie powiem kupuj na dołku sprzedawaj na górce

Aha pakiet elite to 5k miesięcznie
  • Odpowiedz
to 5G

@drazekorsarze: co za sztuka zarabiać przez 5g. Pamiętam jak byłem mały to człowiek przez GPRS musiał zarabiać. Mój dziadek modem 33 kilo miał i też zarabiał ale kokosów nie było.
  • Odpowiedz
  • 2
@DonGebels grają na krypto, a przynajmniej tego "uczą" na szkoleniach za które oczywiście musisz płacić. Cała reszta to nagrywanie fejk rolek na IG i Tiktoka gdzie w 20 osób wynajmują mieszkanie w Dubaju czy Ferrari na godzinę żeby chwalić się luksusem i naganiać frajerów.
  • Odpowiedz