Aktywne Wpisy

plyty_chodnikowe +127
Przyznaj się, bez wstydu o-------ś takiego polskiego burgera a'la budka fast food na dworcu w Kielcach czy innych Gliwicach, co? Miękka bułka z sezamem, przypieczony kotlet z psa, prażona cebulka, musztarda sarepska, kwaśne plastry ogórka, okazyjna sałata, keczupu tortex n------e tyle że wycieka wszystko bokiem...
#jedzzwykopem #gotujzwykopem #lata90
#jedzzwykopem #gotujzwykopem #lata90
źródło: IMG_0726-825x465@2x
Pobierz
cytmirka +25
Cóż mogę rzec, to chyba dobry moment na reklamę #kartkicytmirki na moim ulubionym tagu #wykopaka ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jeśli chcecie Waszej parze sprawić piękna kartkę świąteczną (polecam personalizowaną), to serdecznie zapraszam!
W zeszłym roku kilku z Was otrzymało moją kartkę w prezencie. Proszę pamiętać jednak, że taka kartka raczej w wartość prezentu się nie wlicza, przynajmniej nie
Jeśli chcecie Waszej parze sprawić piękna kartkę świąteczną (polecam personalizowaną), to serdecznie zapraszam!
W zeszłym roku kilku z Was otrzymało moją kartkę w prezencie. Proszę pamiętać jednak, że taka kartka raczej w wartość prezentu się nie wlicza, przynajmniej nie
źródło: 4C4D6E58-6808-4EE4-8C20-0D89A7F99CF7
Pobierz

#dentysta #emigracja #niemcy
raz mi taki wystawil 400 € rachunek za 5 min ale to bylo max co narazie przezylem
Babka mi sprzedała na szczęście bez recepty tj. na dziko ;-)
Strasznie w-----a to, że w sieci żadnych info nie ma o nazwach tych antybiotyków.
Każdy mądry pisze, że do lekarza musisz biec.
Z tym, że są jeszcze gdzieniegdzie normalne apteki, a nie zawsze możesz iść do lekarza akurat w tym tygodniu.
https://ktomalek.pl/metronidazol-polpharma-interakcje-ulotka-cena-dawkowanie-tabletki-0-25-g-20-tabl/ub-4232301#kiedy-stosujemy
No i zeszło w ciągu 5-6 dni zera.