Wpis z mikrobloga

130 -> 100 kg w ciągu mniej więcej 13 miesięcy.
Chudnięcie na początku sponsorowane pracą fizyczną, od października 10K kroków dziennie (z wyjątkiem 4 dni po świętach gdzie byłem chory) i CICO z aplikacją MyFitnessPal.
Chciałbym schudnąć jeszcze drugie tyle, ale spokojniej i możliwe, że z ćwiczeniami.
Porcje jedzenia które kiedyś jadłem sam i chciałem więcej teraz jem na pół z dziewczyną i mam dość.
Stare ubrania XL-XXL, nawet więcej. Nowe głównie L, ale M też powoli się zdarzają (brytyjska rozmiarówka). Koszt wymiany garderoby nieznośny dla biednego studenta ( ͡° ͜ʖ ͡°) Wydaje mi się, że nowe ubrania wytrzymują więcej, ale to jeszcze wymaga testów.

#pokazforme #pokazmorde #chwalesie
Pobe - 130 -> 100 kg w ciągu mniej więcej 13 miesięcy.
Chudnięcie na początku sponso...

źródło: comment_tb4mBQhI6aqyoHEfgP6jJZPRyCN717by.jpg

Pobierz
  • 117
@Edisonof: https://www.youtube.com/watch?v=lWywy1LCnhA Muszę kiedyś taką imprezę zrobić <3

@mamnatopapiery: no właśnie jeszcze nie jestem pewny jak będzie. Na razie cały czas zostaję na diecie, ale może dołączę do mojej dziewczyny na siłowni - też ze mną chudnie (już 15 kilo zrzuciła) i dzisiaj się właśnie zapisała.

@Inguz: a co tam teraz u niego?

@SKYFander: trzeba się otoczyć dobrymi ludźmi - takimi z którymi cóż - chce się żyć
@steve__mcqueen, @Usmiech_Niebios: oczywiście, że jestem studentem. Web and Mobile Development na University of the West of Scotland.

@Mithrindil: Sprawdzę. Co w niej takiego ciekawego?

@a19: CICO - calories in calories out. Liczenie kalorii i jedzenie mniej niż się zużywa (przy odchudzaniu). Mam aplikację która skanuje kody kreskowe produktów i spisuje wszelkie informacje o tym co jem. Mam też ustawioną dzienną porcję kalorii które mogę zjeść (plus dodatki za
@zakola: Zawsze byłem "zwarty" jak na moją wagę. 70-75 chcę ważyć docelowo.

@blisher: Mam 174 cm. Do życia wystarcza ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@ZohanTSW: Na zdjęciu po prawej mam spodnie M i koszulkę L. Spodnie jeszcze dość długo zostaną, ale koszulka pewnie się zmniejszy. Najgorsze do wymiany są chyba koszule i spodnie materiałowe - firmy w ogóle nie potrafią ustalić jednej rozmiarówki…
@libanek: 174 cm / 100 kg u mnie. Ciągle często śpię z pompą, ale czasami jak mnie dziewczyna wykończy ( ͡º ͜ʖ͡º) albo jak idę gdzieś tylko na jeden dzień to zdarza mi się zasypiać bez niej. I na następny dzień mogę normalnie funkcjonować i nie przysypiam przy komputerze itp…

@Nixon52: Dzięki! Bardzo zadowolony ( ͡° ͜ʖ ͡°) Dzisiaj pierwszy raz