Aktywne Wpisy
ganesha123 +3
Ca_millo +50
Oglądali huopy serial "Skazany na śmierć"? Pamiętam jaki to był hit w czasach gdy leciał na Polsacie. Wtedy tylko "Zagubieni" byli równie lub bardziej popularni.
#przegryw
#przegryw
Oglądałeś?
- Tak 67.1% (581)
- Nie 22.1% (191)
- Trochę 10.9% (94)
Mam watpliwosci co do jednego faceta z ktorym sie spotykam. Widze ze jest zdesperowany a nie spytam go wprost czy jest. Strasznie mi slodzi, mowi ze jestem piekna mimo ze ja waze 95 kg(174cm wzrostu), planuje nasza przyszlosc mimo ze znamy sie raptem 3 miesiace i widzimy sie srednio raz/dwa na tydzien. Chlopak calkowicie normalny, nie czuc ze #przegryw Kupuje mi drobne prezenty jak kwiatki, slodycze mimo ze zawsze go prosze zeby tego nie robil bo mi az tak na tym nie zalezy. Lubie go i dobrze sie z nim czuje ale wiem jak wygladam(nie mam ladnej twarzy) i jakos nie czuje zeby to bylo szczere z jego strony. Nazywa mnie swoim "skarbkiem" "zabka" i ciagle chce sie calowac.
Raczej nastawilam sie ze bede sama zawsze bo nie wygladam 10/10 i nie mam zbyt duzo meskich znajomych(22lvl). Nie wiem czy to normalne wsrod facetow? Co robic? Widze ze jest wrazliwy i romantyczny wiec musze byc delikatna.
#tfwnogf #tfwnobf #zwiazki
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: kwasnydeszcz
Bo zakładasz że nie jesteś atrakcyjna dla niego, może typ lubi laski o takiej urodzie fetysz jak każdy inny. Ale nie typ jest desperatem bo ty jesteś brzydka.
W tym momencie zarówno ty sie uwarzasz brzydką i zwykłego typka sprowadzasz do desperata
i dlatego pytanie czy wytrzyma życie z osobą zakompleksioną bo jak widzisz te kompleksy wychodzą na innych ludzi.
@AnonimoweMirkoWyznania: o hui! Podajcie harpun
@SanteSimon: nie wiem tego wlasnie
@KosmicznyPolityk: jestem sobie calkowicie obojetna. Nie zalezy mi na tym czy wygladam dobrze czy zle dlatego nawet sie nie staram schudnac.
@New_Leader: dla kazdego ktos gruby jest brzydki. Zobacz ze kazdy tutaj smieje sie z mojej wagi nawet.
@NominePatris: ciesze sie ale mam z tylu glowy ze to moze jakas "ukryta kamera"
@
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
Zaakceptował: Zkropkao_Na}
@AnonimoweMirkoWyznania: Jakieś 99% kobiet jest ładna gdy jest szczupła :P
@AnonimoweMirkoWyznania: a nie pomyślałaś o tym żeby to zmienić, spróbować coś zrobić w tym kierunku by nie mieć potem myśli że coś jest nie tak? Albo dla niego to zrobić bo skoro tutaj przychodzisz to coś tam w głowie jest i jakoś Ci na nim zależy. Pogadaj z nim że chciałabyś trochę cóż ... kilko zrzucić i czy nie chciałby Ci w tym pomóc? Np zacząć się
@AnonimoweMirkoWyznania: W takim razie ma jakiś deal. Podżyrowanie kredytu czy coś...
Pozdrawiam i życzę powodzenia.
@Shyvana: Ej no #!$%@?, może się jeszcze jakiś miliarder, gwiazdor, filantrop trafi, co będzie czas z przeciętnym Andrzejem marnowała xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
@Shyvana Postaram się wczuć w #logikerozowychpaskow - Musi być coś nie tak z tym kolesiem, że się nie zainteresował. Normy by na nią nie poleciał, wiec to dziwne A przecież z jakimś działem się nie będzie spotykać, ona chce normalnego faceta - i wracamy do punktu zapetlenia #logikarozowychpaskow ( ͡° ʖ̯ ͡