Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Mam watpliwosci co do jednego faceta z ktorym sie spotykam. Widze ze jest zdesperowany a nie spytam go wprost czy jest. Strasznie mi slodzi, mowi ze jestem piekna mimo ze ja waze 95 kg(174cm wzrostu), planuje nasza przyszlosc mimo ze znamy sie raptem 3 miesiace i widzimy sie srednio raz/dwa na tydzien. Chlopak calkowicie normalny, nie czuc ze #przegryw Kupuje mi drobne prezenty jak kwiatki, slodycze mimo ze zawsze go prosze zeby tego nie robil bo mi az tak na tym nie zalezy. Lubie go i dobrze sie z nim czuje ale wiem jak wygladam(nie mam ladnej twarzy) i jakos nie czuje zeby to bylo szczere z jego strony. Nazywa mnie swoim "skarbkiem" "zabka" i ciagle chce sie calowac.
Raczej nastawilam sie ze bede sama zawsze bo nie wygladam 10/10 i nie mam zbyt duzo meskich znajomych(22lvl). Nie wiem czy to normalne wsrod facetow? Co robic? Widze ze jest wrazliwy i romantyczny wiec musze byc delikatna.
#tfwnogf #tfwnobf #zwiazki

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: kwasnydeszcz
  • 83
@AnonimoweMirkoWyznania: Na pewno nie jest to normalne, ale niektórzy mają swoje fetysze. Znam gościa, mega inteligentny, błyskotliwy człowiek, trochę taki alternatywny, ale jakby się ogarnął to i normalną dupę by zbajerzył, ale... odkąd go znam, czyli jakieś 6+ lat, to zawsze miał jakąś grubą loszkę na boku. Daj mu szansę, może to akurat twój pierwszy i ostatni bolec w zasięgu zanim się ogarniesz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
FikuśnaStara: Może ziomek się po prostu w tobie zakochał. Jak się facet zakocha to serio przestaje zwracać uwagę na różne "wady", które innym nawet tobie mogą przeszkadzać. Strzelam, że one też nie jest bogiem piękna (nie mówię, że ma być brzydki, ale tak bez szału) to szansa na takie coś wzrasta.

Zaakceptował: Asterling}
@AnonimoweMirkoWyznania: Dobrze myślisz, trzeba się cenić. Jak ci dobrze z twoją figurą, to poczekaj na kogoś, komu się będziesz podobała, ale będzie miał w sumie na ciebie wyrypane. A jak ci sie ten koleś tak podoba, to go naprowadz na męskie tory.
@AnonimoweMirkoWyznania: Mi to pachnie jak taki podręcznikowy przykład braku miłości do siebie za to wypełnienie tego pogardą. Boisz się, że to wszystko kłamstwo, bo jak to możliwe, żeby coś tam coś tam coś tam. Więc na wszelki wypadek wypierasz wszystkie swoje uczucia do niego i próbujesz go zostawić za nim on to zrobi z tobą i wtedy to dopiero będzie ból. Polecam w twoim przypadku psychologa a nie odchudzanie, bo twoja
@AnonimoweMirkoWyznania: No to może usiądź z nim i powiedz mu to co tu napisałaś, tylko jakoś dyplomatyczniej? Że nie wiesz czy to szczerze, że dziwnie się z tym czujesz itd? Zamiast pytać piwniczaki z portalu ze śmiesznymi obrazkami ( ͡° ͜ʖ ͡°)