Aktywne Wpisy
MakaronowyStwor +216
Przejazd troglodytów ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#bekazpodludzi #heheszki #bekazkiboli #patologiazewsi #patologiazmiasta
#bekazpodludzi #heheszki #bekazkiboli #patologiazewsi #patologiazmiasta
cocieboli +21
Zastanawia mnie jedna rzecz. Ja ogólnie mam to gdzieś jak kto żyje, z kim żyje, co se tam #!$%@? robi. Po prostu totalnie mnie nie interesuje życie seksualne ludzi. Jakby nooo, to jest ich sprawa. I zawsze mnie zdumiewa, że prawica tak baaardzo jest tym zainteresowana. A co więcej, oni ciągle gadają o życiu seksualnym ludzi tej samej płci. O co im chodzi? Dlaczego się tym tak interesują? Czy to chodzi o
Mam watpliwosci co do jednego faceta z ktorym sie spotykam. Widze ze jest zdesperowany a nie spytam go wprost czy jest. Strasznie mi slodzi, mowi ze jestem piekna mimo ze ja waze 95 kg(174cm wzrostu), planuje nasza przyszlosc mimo ze znamy sie raptem 3 miesiace i widzimy sie srednio raz/dwa na tydzien. Chlopak calkowicie normalny, nie czuc ze #przegryw Kupuje mi drobne prezenty jak kwiatki, slodycze mimo ze zawsze go prosze zeby tego nie robil bo mi az tak na tym nie zalezy. Lubie go i dobrze sie z nim czuje ale wiem jak wygladam(nie mam ladnej twarzy) i jakos nie czuje zeby to bylo szczere z jego strony. Nazywa mnie swoim "skarbkiem" "zabka" i ciagle chce sie calowac.
Raczej nastawilam sie ze bede sama zawsze bo nie wygladam 10/10 i nie mam zbyt duzo meskich znajomych(22lvl). Nie wiem czy to normalne wsrod facetow? Co robic? Widze ze jest wrazliwy i romantyczny wiec musze byc delikatna.
#tfwnogf #tfwnobf #zwiazki
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: kwasnydeszcz
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
Zaakceptował: akado}
Kurcze dziewczyno, chłopak cię lubi, a ty nie chcesz dopuścić tej myśli do siebie bo nie sądzisz, że możesz się podobać
Naprawdę, jeśli sama się nie zaakceptujesz, że wyglądasz jak wyglądasz, bo zmienić nic w swojej wadze nie chcesz (bo po co...) to po prostu weź skreśl go z listy, nie spotykaj się z nim, bo zajmujesz tylko jego czas, gdzie