Czy według was 32-letnia, atrakcyjna (8), niezależna - życiowo/zawodowo/finansowo, kobieta, ale z historią w tle (porzucona przez męża w ciąży #zdrada #dziecko), ma duże szanse na poznanie kogoś sensownego? #zwiazki
32-letnia - tak średnio, powiedziałbym atrakcyjna (8) - subiektywne niezależna - facetów to nie interesuje życiowo - facetów to nie interesuje zawodowo - facetów to nie interesuje finansowo - facetów to nie interesuje porzucona przez męża - suabo w ciąży - ou suabo, dla wielu facetów to powód na "nie" zdrada - suabo ma duże szanse - tak, coraz więcej samotnych facetów, którzy są z kimś bo nikt inny ich
widziałem taką polke +8-9/10 fashion model po 30 na tinderze z bomblem. Wnioskując po tym jak długo tam siedzi to chyba jej sie nie udało jeszcze, wiec sobie sama na to odpowied, skoro obiektywnie taka elitarna uroda wygrywająca prestiżowe konkursy fashion ma ciężko znaleźć kogoś sensownego, to jak bedziesz miala ty, która dajesz sobie 8, co w praktyce oznacza pewmie 3-5/10
@RetrudedMaxilla jeszcze jak byłam mężatką wielu facetów chciało się ze mną umówić, więc raczej nie jestem 3-5 ;) Z resztą wtedy słyszałam również komplementy na temat wyglądu, a także zawiedzenie, iż jestem zajęta. Tym bardziej, że wyglądam przynajmniej na 5 lat młodszą, bo mało kto mi daje 30… Choć jasne - mogę być tu nieobiektywna.
@Hrjk kogoś uczciwego, z zainteresowaniami/pasją , z kim można porozmawiać nawet o codzienności. Kogoś otwartego na znajomość, ale opartą nie tylko na fizyczności.
32-letnia - tak średnio, powiedziałbym
atrakcyjna (8) - subiektywne
niezależna - facetów to nie interesuje
życiowo - facetów to nie interesuje
zawodowo - facetów to nie interesuje
finansowo - facetów to nie interesuje
porzucona przez męża - suabo
w ciąży - ou suabo, dla wielu facetów to powód na "nie"
zdrada - suabo
ma duże szanse - tak, coraz więcej samotnych facetów, którzy są z kimś bo nikt inny ich
A co ci Tinder odpowiedział? Karuzela była?