Wpis z mikrobloga

a takie odwiedziny zazwyczaj oznaczaja niemoznos powrotu samochodem jako kierowca

@Stanley89: widzisz ja myslalem ze w 21 wieku ucza czytania ze zrozumieniem tekstu, najwyrazniej sie mylilem.
  • Odpowiedz
Tak to jest, jak się korzysta z publicznej komunikacji w święto, tuż po noworocznych zmianach w rozkładzie jazdy. Przykładowo uberem: plac Grunwaldzki --> Psie Pole koszt 15 zł.
  • Odpowiedz
  • 15
@Stanley89
@takiego
No tak, po co komu komunikacja miejska, jeźdźmy wszyscy samochodami wszędzie
Co jest z wami ludzie xD w takim mieście powinna funkcjonować sprawna komunikacja i OP ma prawo tego wymagać a wy po nim ciśniecie xD
Trochę jak rady typu "zmień pracę weź kredyt"

• Odpowiedz
@Wychwalany: bo odczulem na wlasnej dupie, akurat te konkretne. I tak sobie pomyslalem jak ktos nie ma alternatywy do MPK. a mieszka na psiaku, to ma cieplo. I tak masz racje lista linii zawieszonych na tablicy, przewijala sie i przewijala :D
  • Odpowiedz
@Komornickus: mistrzu ja sobie poradzilem, pisalem juz wyzej. Gdybym wiedzial jak to wyglada, to rozowa by mnie podwiozla. Ale nie chcialem marnowac jej czasu, mysle komunikacja to dobry pomysl... Chyba jednak nie. I tak czekalem jakies 20min z kombinacjami.
  • Odpowiedz