Wpis z mikrobloga

• 722
Ludzie, którzy ledwo co łączą koniec z końcem pokupowali swoim 12-letnim Dżesikom i Brajankom na gwiazdkę drogie telefonu typu Samsung S8 albo iPhona X bo hehe trzeba pokazać sąsiadom. Teraz gdy chcą kupić oryginalne etui to hurr jak to za etui Samsunga 150 zł durr j----e złodzieje cwele. Uwielbiam swoją pracę w akcesoriach GSM, co chwilę są takie kwiatki

#pracbaza #android #samsung #bekazpodludzi #polakicebulaki
  • 59
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@laress: a skad wiesz ze ledwo lacza koniec z koncem? czasem jak mi sie nie chce stroic to tez chodze do sklepu w jakis smieciowych dresach, jestem pewny ze nikt by po wygladzie nie zgadl ze ponad dycha co miesiac wpada na konto xD jak kupuja etui za 150 to widocznie ich na to stac i nic Ci do tego co robia ze swoimi pieniedzmi lol
  • Odpowiedz
@bracikk: Chodzi mi o fakt, że jak uda się co niektórym brać telefon na raty, a wiedzą że ze spłacaniem po czasie może być ciężej to po co robią takie prezenty dla swoich dżesik i tyle. Poprostu widziałam takie rodziny, mieszkają w "spelunach" na wiosce ale plazma i dobry sprzęt musi być.
  • Odpowiedz
@sramnawas: a serio myślisz ze na cenę urządzenia składa się tylko koszt części? ( ͡° ͜ʖ ͡°) akurat apple przy każdym iPhonie przyznaje się ile kosztuje sprzęt i jest to zazwyczaj 50% właśnie, SAME CZĘŚCI
  • Odpowiedz