Aktywne Wpisy
Kotouak +370
#majsterkowanie #remontujzwykopem
Tak ładnie powiesiłem telewizor w sypialni, że mam haczyk na kalendarz w drugim pokoju xD
Tak ładnie powiesiłem telewizor w sypialni, że mam haczyk na kalendarz w drugim pokoju xD
TTedbundYY +1
Hej mam pytanie mam 15 letniego kota ostatnio takie coś na grzbiecie mu sie zrobiło jak temu zaradzić? i dlaczego takie coś się pojawiło? jakieś maści, kremy warto zakupić?
#weterynaria #koty #weterynarz #zwierzeta #kiciochpyta
#weterynaria #koty #weterynarz #zwierzeta #kiciochpyta
#madki #pieluszkowezapaleniemozgu #heheszki #humorobrazkowy #malarstwo #sztuka #art #obrazy
A jak ci AI "namaluje"? Co byś nie dał w prompcie na końcu zawsze będziesz miał wydruk z drukarki. Raczej trudno go pomylić z kartką pomalowaną farbami, itp.
Co było idiotyczne i motywowane tym, ze ocena z plastyki liczyła się do średniej, a moim zdaniem nie powinna tak jak i z muzyki, czy z religii. Te przedmioty powinny rozwijać dzieci (poza religią, której miejsce jest w salkach katechetycznych).
@Kitku_Karola: Az mi sie przypomnialo - w podstawowce na technike mielismy uszyc rekawice kuchenna, oczywiscie powiedzialem o tym mamie wieczorem, dzien przed terminem. Moja mama i siostra wytworzyly abominację z recznika i losowych kawalkow materialu, wygladalo to jak z jakichs warsztatów dla uposledzonych. Nastepnego dnia w szkole pani od techniki wziela mnie na srodek i powiedziala 'Nooo nareszcie
Nie szkoła, tylko społeczeństwo! A szkoła jest tylko wypadkową tego społeczeństwa.