Aktywne Wpisy
mirko_anonim +14
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Szykuje się drugi Sebastian M? Ten gość od lat testuje fury i nierzadko jeździ ponad 300km/h w ramach "próby autostradowej" przykład w załączonym filmie,fakt faktem wszytko odbywa się legalnie w Niemczech ale mimo wszystko uważam że takie kanały jak ten i tak szybką jazdę gdziekolwiek powinno się piętnować!
A co wy wykopki uważacie?
Mam nadzieję że nie ma tu podwójnych standardów?
#wykopefekt #majtczak #motoryzacja #stopcham #polskiedrogi
Szykuje się drugi Sebastian M? Ten gość od lat testuje fury i nierzadko jeździ ponad 300km/h w ramach "próby autostradowej" przykład w załączonym filmie,fakt faktem wszytko odbywa się legalnie w Niemczech ale mimo wszystko uważam że takie kanały jak ten i tak szybką jazdę gdziekolwiek powinno się piętnować!
A co wy wykopki uważacie?
Mam nadzieję że nie ma tu podwójnych standardów?
#wykopefekt #majtczak #motoryzacja #stopcham #polskiedrogi
Popierasz taką jazdę?
- Tak 57.3% (418)
- Pomimo legalności, zdecydowanie nie! 42.7% (311)
matluck +663
#mikrokoksy #mirkokoksy #silownia #dieta #chudnijzwykopem #zdrowie #suplementy #chudnijzwykopem #fullborsukworkout
@kazal: I magia na keto 8-10kcal/g WKT można uzyskać i wysikać w razie potrzeby 4kcal w postaci ketonów. Magia natury= dieta tłuszczowa+białka ᕦ(òóˇ)ᕤ. A dieta Ww, wiadomo, różnie z tym bywa.... Ma zabezpieczenie glukoza->pirogronianc->.ATP
@heheszkitroche: ja tu tylko chcialem dopisac cos z wlasnego poletka, moze nie sporty wyczynowe ale wytrzymalosciowe. Bieganie ultra i trening do tego, czyli 3x silownia z rana i tygodniowy przebieg 250km.
Utrzymujac okolo 8 pierwszych miesiecy zeszlego roku very low carb, wrzucajac wegle na ruszt tylko na 2/3 dni przed zawodami, wyniki z poprzedniego
To, ze źle reagujesz na węglowodany (a właściwie to, ze insulina nie może upchnąć glukozy) jest
Jak się stosuje IF to da się wysokowęglowodanowym posiłkiem najeść na dłuuugo. Z tym, że ja późno
@Kasahara: Skad się bierze tkanka tłuszczowa? Z Ww+insulina?
In summary, we found that genetic predisposition to higher glucose-stimulated insulin secretion was associated with higher BMI. This finding supports the carbohydrate–insulin model of obesity. These results underscore the need for adequately powered clinical trials and mechanistic studies of sufficient duration to explore how individuals with low vs high insulin secretion status respond to diets differing in glycemic load.
To chyba idealny sposób, ale na przytycie. Do tego dodajmy- hurr durr koniecznie zjedz śniadanie maksymalnie w godzinę po obudzeniu, choćbyś miał nad nim płakać.
Ostatecznie wszystko sprowadza się do psychiki więc wiadomo, że różnie to będzie u poszczególnych osób wyglądać. Ja po prostu widzę po sobie i to nie są tylko moje doświadczenia, że jak przez caly poprzedni dzień nie zjem prawie w ogóle węgli to zanim zacznę być głodny dnia następnego mija bardzo dużo czasu.
Ja to w ogóle hejtuję jedzenie śniadań. Strata czasu, snu i na dodatek dorzucanie żarcia zamiast dać organizmowi trwać "w poście". A zrezygnowanie z nich to tylko kwestia przyzwyczajenia.
https://www.google.pl/search?q=bodybuilder+off+season#=50&client=opera&hs=wYk&tbm=isch&source=iu&ictx=1&fir=VZLov7AcfRpxKM%253A%252CeuLwDShal6k0HM%252C_&usg=__JB7R_QjnhqYWFGIW7PCVSJVecL8%3D&sa=X&ved=0ahUKEwj7g8OH4bvYAhVHG5oKHdxHCuYQ9QEIPTAI#imgrc=_
Inaczej się czułam po np spaghetii z dodatkiem sera-najpierw senna, a potem szybko głodna, a inaczej gdy sera nie ma(chociaz z tego dodatku zrezygnowałam wcześniej i z inncyh powodów niż dietetyczno-samopoczuciowe)
@heheszkitroche: a byłby jakieś przeciwwskazania, gdybym obiad jadł tak jak jadłem, czyli o 17, a kolacje o 22? Nie będzie za duży post pomiędzy posiłkami? Kaloryczność, taka jak pisałem w poprzednim komentarzu.
Mógłbym wtedy rano wstać godzinę później
połączenie: szybko wchłanialne węgle + tłuszcze jest szczególnie złe i sprawia szereg problemów zdrowotnych i prowadzi do otyłości
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/3896263