Aktywne Wpisy

jmuhha +1
z czego kojarzycie moj nick
schwarzstork +7
Rzadko cokolwiek piszę na vikopie wolę lurkować ( ͡º ͜ʖ͡º), tym bardziej na nocnej, ale tknęło mnie to się pochwalę że mi właśnie 30-tka stuknęła ʕ•ᴥ•ʔ
Skopiuj link
Skopiuj link
Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Trochę więcej o mnie:
Waga: 77,8 kg
Wzrost: 182 cm
Body fat: 13,6% [pomiary z 22.12]
Staż: ~5-6lat
Dieta: Bardziej racjonalne odżywianie
Skąd czerpie swoją wiedzę?
Różne książki ( Overcomming Gravity, Rozciąganie odprężone, Siła dla ludu, itp), forum (gymnasticbodies, gimnastycy.pl, kalistenikapolska.pl), youtube, własna praktyka.
5 lat? I taki cienias?
Wiadomo, nie od dzisiaj, że w sportach siłowych wyżsi mają ciężej. Większy zakres ruchu, dłuższa droga do przebycia, dłuższa dźwignia itd. Dodatkowo trochę błądziłem na początku, parę kontuzji przez słuchanie sloganów No pain no gain zamiast własnego ciała, przez jakiś czas nawet problemy ze snem i zamiast progresu, był zastój, a nawet regres :) teraz mam wszystko poukładane w głowie i w zasadzie progresuje z treningu na trening :)
Pięknie kolejny dwutygodniowy tag
Siedzę często na mirko, lubię mówić o mojej pasji, więc mam szanse teraz to połączyć jakoś pozytywnie :)
Żeby nie przynudzać już na samym początku, wołam osoby, które plusowały mój wpis i dodaje foto jak mi idzie dążenie do jednego z moich celów. W następnym wpisie przedstawie inne, jak wyglądało moje podejście do treningu (metoda treningowa), a jak nie będzie za długo to może też napiszę mój plan. Jak macie jakieś sugestie itp to również piszcie śmiało. Zachęcam do śledzenia i Wesołych Świąt!
#mirkokoksy #mikrokoksy #kalistenika #streetworkout
źródło: comment_WlZ0QZsxo9vCJY15IOpbo8oYhtQ08KBY.jpg
PobierzDodatek wspierany przez Cebula.Online
Nie chcesz być wołany/a jako plusujący/a? Włącz blokadę na https://mirkolisty.pvu.pl/call lub odezwij się do @IrvinTalvanen
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora