Aktywne Wpisy

klocus +355
Ceny w polskich knajpach odyeabały już totalnie. Makaron z jajkiem, śmietaną i boczkiem za 80 zł XD
PS. Lokal jest wirtualny na Wolcie xD
#jedzenie #jedzzwykopem #januszebiznesu #restauracja #gastronomia
PS. Lokal jest wirtualny na Wolcie xD
#jedzenie #jedzzwykopem #januszebiznesu #restauracja #gastronomia
źródło: IMG_1320
Pobierz
adamsowaanon +25
Pozyczylem kiedys siostrze w 2021 roku na ponad rok £4.000
Powiedzialem odrazu ze ok ale jak na ponad rok to zwaloryzuj mi to o te chociaz 5% inflacji.
Czyli oddaj mi 4200£.
Wziela,zgodzila sie.
Ale przy oddawaniu narzekala ze rodzina jej meza by nic nie "wziela" za taka pozyczke.
Powiedzialem odrazu ze ok ale jak na ponad rok to zwaloryzuj mi to o te chociaz 5% inflacji.
Czyli oddaj mi 4200£.
Wziela,zgodzila sie.
Ale przy oddawaniu narzekala ze rodzina jej meza by nic nie "wziela" za taka pozyczke.

Jak moze byc korzystny skoro ma mniej edukatonow? Sam w tym momencie przyznajesz, ze spoleczenstwo bedzie lepiej
@smyl: towarzysz @comrade
@PanLogik: Toż to myślenie życzeniowe, utopia niemal jak komunizm ( ͡° ͜ʖ ͡°) przyznam, że uśmiałem się wczoraj mocno jak to przeczytałem i nie spodziewałem się, że możesz palnąć coś takiego.
Jak to sobie w ogóle wyobrażasz? Kto wymyśli taką umowę i jak nakłoni do jej podpisania miliony
@smyl: Po pierwsze nie masz władzy nad otaczającym cię światem, masz władzę tylko nad sobą. To właśnie znaczy "być kowalem
A za 6-latka szkołę wybiera rodzic, prawny opiekun. Ktoś musi, a tylko rodzic zna swoje dziecko i tylko rodzicowi zależy na jego dobrym wychowaniu i edukacji.
@PanLogik: ja tylko przytaczam słowa teoretyka wolności, towarzysza Jah00, którego NAP został naruszony przez mój komentarz na wykop.pl, za co powinienem zostać
Ciekawi mnie, kto - według doktryny wolnościowej - jest uprawniony do wejścia do mojej własności, wyniesienia mnie z niej siłą i wsadzenia do więzienia na długie lata za chęć kradzieży.
@smyl: Ja tylko żeby uściślić, bo widzę, że masz problem z czytaniem, albo rozumieniem i gadasz bzdury kompletne bo argumentów już zabrakło.
Dla mnie możesz sobie mieć poglądy jakie chcesz, ja tylko ostrzegam, że to za czym się opowiadasz i podpisujesz to zwykła kradzież, a ta powinna być surowo karana.