Aktywne Wpisy

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Za tydzień już odbiór pojazdu więc zadecydujcie jakie blachy mają znaleźć się na pojeździe lub podajcie swoje pomysły
B0 (5 znaków max)
#motoryzacja #zycietruckera
B0 (5 znaków max)
#motoryzacja #zycietruckera
źródło: -xJ86QxC
PobierzBlachy
- B0 KNAGA 73.2% (41)
- B2 XDDDD 26.8% (15)

#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #zwiazki
Mirki, taka akcja, byłem z różową u jej znajomych na domówce, jako, że nie przepadam za 99% tego towarzystwa to przez cały wieczór wypiłem może ze 2 piwa,głównie gadałem z różowy pasek i jej znajome i paliłem fajki.
No i przyszedł jej "przyjaciel" od dziecka z którymś kiedyś była około 2 tygodni (2 razy się spotkali bo już nie mieszkają koło siebie) ale nie wyszło i ona twierdzi, że się dalej przyjaźnią, typ często próbuje do niej zagadać na fb, bo a to ma jakieś problemy, a to coś w na uczelni albo coś ( takie próby podejmuje ze 2 razy na msc).Ja uważam, że to na 100% próba zwrócenia na siebie uwagi i wgl dąży do jakiejś bajerki)
No i przyszedł dość p-------y i uważam, że na starcie już starał się mnie wyprowadzić z równowagi.
Głównie starał się nawiązać jakiś kontakt fizyczny z moim różowym, np opowiadając jakieś swoje "bajki" kładł jej rękę na ramieniu lub łapał za ramię, zwróciłem jej uwagę i przyznała mi rację.
Typ dalej robił swoje, więc i mu zwróciłem uwagę, że nie jest tu sama i żeby się ogarnął bo mnie zaczyna w------ć,
Nic nie odpowiedział tylko jeszcze się uśmiechnął.
No i jak wychodziliśmy to żegnając się przytulił mojego różowego i złapał ją za tyłek, nie wytrzymałem i zwyczajnie mu w-------m z pięści w morde, typ lżejszy ode mnie ze 20/30kg padł na ziemię i zrobiła się wielka imba.
Już cała domówką miała mnie za patologię, różowa obrażona śmiertelnie (nie o samą reakcję tylko o to, że mogłem go odepchnąć czy coś a nie od razu lać)
A koleś robi z siebie męczennika który stał się workiem treningowym bez powodu.
Co myślicie?Dobrze się zachowałem?
Staż z różowym 1,5 roku ale oboje traktujemy to bardzo poważnie
Dodam, że uderzyłem kogoś może z 4 raz w życiu ( trenowałem około 4 lat boks tajski ale tego chyba nie powinienem liczyć jako uderzenie kogoś)
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: kwasnydeszcz
Mówiąc krótko: Ona ma Cię gdzieś, nie ma do Ciebie żadnego szacunku i to Ty jesteś dla niej frajerem.
Nie. Ona nie traktuje tego związku poważnie.
Normalna kobieta nie pozwoliłaby, aby ktokolwiek macał ją po dupie, szczególnie w obecności mężczyzny, z którym jest 1,5 roku i
2. Wytłumacz skąd się wzięła Twoja reakcja i jak postrzegasz jej relacje z tamtym gościem
3. Zapytaj się jej jak ona widzi tą sytuacje (wysłuchaj, nie przerywaj)
4. Ustalcie jakiego rodzaju zachowania jedno oczekuje od drugiego w takiej sytuacji
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Co nie zmienia faktu, że ode
@AnonimoweMirkoWyznania: dobrześ zrobił. Prawidłowa reakcja na przekroczenie granicy smalącego
No dalej! Przecież wiesz, czy postąpił właściwie, czy nie. Wiesz, jak powinien się zachować i co ona powinna zrobić w takiej sytuacji.
Jeżeli pozwalasz swojej dziewczynie na to, aby zgadzała się być obmacywana przez innych kolesi, to twój problem. Widocznie taka twoja rola, aby patrzeć, jak inni twoja łaskę obracają.